Champions League revine pe 24-25 noiembrie, cu partidele din runda a 4-a

Champions League revine pe 24-25 noiembrie, cu partidele din runda a 4-a
Patru evenimente de top, patru ponturi UCL

Champions League revine pe 24-25 noiembrie, cu partidele din runda a 4-a

Grupele Ligii Campionilor trec de jumătatea rundelor, astfel că jocul devine tot mai înverșunat, iar calculele pentru calificare sunt cele mai mobilizează echipele. Marți și miercuri (24 și 25 noiembrie) este programată runda cu numărul 4, fiecare partidă având farmecul său. În acest moment sunt încă echipe fără puncte (Marseille și Midtjylland), dar și formații care au impresionat, onorându-și blazonul. Avem și multe surprize, iar pașii greșiți costă tot mai mult în economia din clasament în fiecare grupă.

Iată cele mai interesante meciuri din Champions League programate marți și miercuri:

1.Dinamo Kiev – Barcelona: 24 noiembrie, ora 22:00

Este clar că FC Barcelona este o formație superioară în raport cu Dinamo Kiev, însă nu puține sunt momentele în fotbal când ambiția din teren trece peste valoarea lotului. La Madrid, în meciul tur, Barcelona a învins la limită formația din Ucraina – scor 2-1. Acum, la Kiev, gazdele au probabil drept obiectiv un meci pozitiv, în care să nu piardă în fața acestui adversar de calibru. Catalanii sunt pe primul loc în grupă, cu maximul posibil de puncte, deci nu sunt atât de stresați de rezultat.

De cealaltă parte, Dinamo Kiev este pe locul 3 în clasament, având 3 puncte, deci are nevoie de un rezultat bun nu doar pentru palmares, ci și pentru a nu rata șansa la primăvara europeană. Un pariu șansă dublă 1X, cu o cotă extrem de bună la Unibet, 2.85, poate fi o idee inspirată pentru pasionații de pariuri online.

kiev - barcelona2.PSG – RB Leipzig: 24 noiembrie, ora 22:00

Considerată a fi printre favoritele actualului sezon din Champions League, PSG are doar 3 puncte în grupa H și trebuie să câștige pe teren propriu pentru a mai spera la calificare. Leipzig ocupă în prezent locul 2 în grupă, cu 6 puncte, după ce turul Leipzig – PSG s-a impus cu scorul de 2-1. La Paris nu va fi vorba însă de revanșă, ci de un joc cu o miză clară: a fi sau a nu fi în primăvara europeană în UEFA Champions League. La prima vedere, PSG este favorită certă. Pentru a beneficia de o cotă și mai bună la pariuri online, la Unibet se poate alege un pariu combinat: Victorie PSG & ambele marchează – cotă 2.63.

psg - leipzig

3.Inter Milano – Real Madrid: 25 noiembrie, ora 22:00

Pare neverosimil, însă Real Madrid și Inter Milano sunt ultimele echipe clasate în grupa B în acest moment. Real Madrid are 4 puncte, iar Inter Milano doar 2 puncte! Ceea ce trebuia să fie un derby al echipelor de top pentru o clasificare de orgoliu devine o luptă disperată pentru a nu rata un obiectiv de bază.

Dacă Real Madrid își permite să se bazeze și pe următoarele două meciuri, Inter Milano nu poate rata un rezultat pozitiv pentru a mai conta în clasament. Italienii au avantajul de a evolua acasă și vor da totul pe teren pentru cele 3 puncte. La Madrid, duelul a fost strâns, dar spaniolii s-au impus la limită, 3-2. Acum, un pariu pe 1X ar putea fi inspirat, mai ales că la Unibet se poate profita de super cote.

Champions League revine pe 24-25 noiembrie

4.Liverpool – Atalanta: 25 noiembrie, ora 22:00

Lider în grupa D, Liverpool a avut până acum o evoluție exemplară: 9 puncte în 3 etape. Mai mult, britanicii nici măcar nu au primit vreun gol în aceste 3 meciuri! De cealaltă parte, Atalanta nu mai impresionează, are 4 puncte, locul 3 în grupă. În partida tur, Liverpool s-a impus cu 5-0, iar acum sunt șanse foarte mari să vedem un nou succes al echipei – cotă 1.75 la Unibet pentru victoria gazdelor. Liverpool este în formă excelentă și în Premier League, unde este în prezent pe a doua poziție în clasament.

Champions League revine pe 24-25 noiembrieMereu există nu doar cote bune și varietate de opțiuni, ci și alte avantaje speciale la pariuri Champions League la Unibet. Este bine de știut că se poate folosi de exemplu funcția Cash Out 100% pre-meci, prin care poți renunța la pariul plasat și primi suma întreagă înapoi, dacă evenimentul încă nu a început. De asemenea, o noutate este și posibilitatea de a face depuneri de bani prin Apple Pay, cu zero comision. În plus, toți clienții Unibet au șansa la premiul de 125.000 RON, pus la bătaie în cadrul concursului gratuit Predictor UCL.

Ți se pare util articolul „Champions League revine pe 24-25 noiembrie”? Nu ezita să dai un Like & Share! Mulțumim!