Champions League: Pariuri speciale pentru Liverpool vs Midtjylland 27.10.2020

Champions League: Pariuri speciale pentru Liverpool vs Midtjylland - Sursa foto: facebook Liverpool FC
Champions League: Pariuri speciale pentru Liverpool vs Midtjylland - Sursa foto: facebook Liverpool FC

Champions League: Pariuri speciale pentru Liverpool vs Midtjylland 27.10.2020

Uefa Champions League reprezinta cu siguranta cea mai puternica competitie inter-cluburi. Faptul ca majoritatea partidelor sunt transmise in Romania ne obliga sa ne implicam si mai mult.

Zilele de 27 si 28 octombrie aduc nu mai putin de 16 partide spectaculoase. Este ocazia perfecta pentru a profita de pariurile speciale din oferta Betfair. Stiti foarte bine ca sunt un fan al acestor recomandari. Am reusit nu odata sa bifez o astfel combinatie, asa ca mergem in continuare cu un pariu special pentru Liverpool vs Midtjylland.

Champions League: Pariuri speciale pentru Liverpool vs Midtjylland

Liverpool este o formatie ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o echipa creata in timp de Jurgen Klopp, ce a reusit sa impresioneze in toate competitiile. In editia precedenta, ”cormoranii” au fost eliminati in optimi de catre Atletico Madrid. In actuala editie au debutat cu dreptul, in prima etapa invingand Ajax cu 0-1, in deplasare. Drept urmare, cu o victorie in aceasta partida isi pot face viata mai usoara in grupa.

Desi in campionat, Midtjylland reprezinta o forta, in Uefa Champions League formatia nu se poate lupta cu granzii Europei. Oaspetii acestei partide se afla la prima experienta in Liga Campionilor. Acest lucru s-a observat in prima etapa, cand au pierdut pe teren propriu cu Atalanta, scor 0-4.

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este categorica. Chiar daca Liverpool nu se poate baza pe cativa jucatori, nu cred ca vor avea nicio problema in a se impune.

Pentru a profita la maxim de aceasta partida si pentru a prinde o cota buna, va invit sa accesati oferta Betfair.

Plaseaza acum pariul special si incaseaza bonusul de 500 RON pentru Uefa Champions League>>>

Prezentare cote speciale Betfair