CFR vs FCSB: Pariaza pe derby si primesti 50% din miza inapoi!

73
CFR Cluj vs FCSB: cote speciale pentru derbiul din Liga I

CFR vs FCSB: Pariaza pe derby si primesti 50% din miza inapoi!

Asa cum se intampla de fiecare data, un meci direct intre principalele forte din campionatul intern, CFR Cluj si FCSB, suscita la maxim interesul pariorilor, iar echipa Gnttips iti prezinta toate ofertele legate de acest meci. In cadrul acestui material iti vom prezenta Misiunea propusa de agentia de pariuri Betano, sponsor al Ligii I, cu ocazia meciului dintre CFR Cluj si FCSB, programat duminica seara, de la ora 21:00.

Despre ce este vorba?

Plaseaza UN PARIU SIMPLU LIVE (minim 20 ron, cota minima 1.60) pe prima repriza a meciului CFR vs FCSB si, indiferent de rezultatul acestuia, Betano iti ofera 50% din banii pariati inapoi, sub forma de Fullbet care poate fi utilizat doar pentru pariuri pe acelasi meci.

Cum pornesti misiunea?

  1. Click pe acest link si intra in contul tau sau deschide-ti unul daca nu ai!
  2. Pe pagina de pornire vei vedea imaginea de mai sus. Apasa pe ,,Afla mai multe” si apoi pe ,,Incepe Misiunea”

Termeni si conditii

  • Poti primi maxim 100 RON inapoi
  • Sunt eligibile pentru oferta urmatoarele piete: Rezultat Prima repriza, Goluri prima repriza Peste/Sub (per echipa si in meci), Sansa dubla la pauza, Scor corect in prima repriza, GG in prima repriza, Total goluri in prima repriza, Cornere prima repriza (Peste/Sub per echipa sau in general pentru primele 45 de minute, atat cat si pentru pietele de 3-way).
  • Pariurile inchise cu CashOut nu se ia in considerare
  • Fullbetul poate fi utilizat doar pe acelasi meci (LIVE), la cote de minim 1.50

Puncte forte

  • Primesti 50% inapoi (pana la 100 ron) INDIFERENT de ce se intampla cu pariul tau
  • Rambursarea se face sub forma de FULLBET, nu Freebet, cum se intampla la cele mai multe case de pariuri online. (Vezi aici care e diferenta)