CFR Cluj vs FCSB – Rezultat previzibil in derby-ul etapei

cfr cluj vs fcsb la fifa 2020

CFR Cluj vs FCSB – Rezultat previzibil in derby-ul etapei

Din pacate Coronavirus a dat peste cap orice activitate sportiva din Europa in aceasta perioada, astazi trebuia sa avem derby-ul etapei din Liga 1: CFR Cluj vs FCSB. Nu vom mai putea vedea meciul, totusi am gasit o solutie care cat de cat sa ne aline dorul de fotbal. In seara asta am facut o simulare a partidei CFR – FCSB in FIFA 2020. Pentru a face lucrurile mai interesante cititorii au decis echipele de start, votand mai jos in sondajele publicate pe site.

Iata cum ar fi decurs ostilitatile intr-o duminica normala:

A inceput meciul!

Intr-un gest de fair-play, jucatorii celor doua echipe se saluta in uralele fanilor veniti sa asiste in numar mare la acest meci. Camora si Florin Tanase poarta in aceasta seara o mare responsabilitate pe umeri, ei sunt cei doi capitani.

Prima ocazie din derby a avut-o pe CFR la carma. In minutul 6 Omrani a reusit cumva sa se pozitioneze intre cei doi fundasi ai formatiei bucurestene si sa loveasca mingea cu capul. Vlad era batut, dar norocul a facut ca mingea sa treaca milimetric pe langa bara din dreapta si scorul ramane in continuare 0-0.

Arlauskis este eroul liderului! Minutul 11 si portarul lituanian reuseste o interventie de zile mari si isi salveaza echipa de la un gol ca si facut. Acesta apara sutul trimis de Florinel Coman din careul de 11 m si FCSB are corner.

La jumatatea primei reprize scorul ramane neschimbat. 0-0 si Dan Petrescu & Bogdan Arges Vintila par ca si-au facut foarte bine temele, anulandu-se reciproc. Cele doua ofensive nu s-au mai apropiat de poarta adversa de o buna bucata de vreme.

0-0 la pauza

Publicul este nemultumit si din tribune se aud primele fluieraturi. Fanii parca asteptau un meci mult mai spectaculos din partea celor doua favorite la titlu. Reactia palida a celor 20 de jucatori de camp face sa asistam la o prima repriza cu o ocazie de o parte si de cealalta.

Incepe partea a doua cu FCSB la minge, care nu se poate apropia de buturile lui Arlauskis, vazandu-se nevoita sa intoarca repede mingea la mijlocul terenului.

IN-CRE-DI-BIL. Acelasi Billel Omrami trimite defectuos o minge din 6m si rateaza deschiderea scorului. Balonul trimis de acesta il loveste in burta pe Ionut Pantaru si FCSB scapa cu fata curata din aceasta prima actiune periculoasa purtata de campioana Romaniei.

Scorul ramane neschimbat, iar CFR Cluj vs FCSB, partida simulata in FIFA 2020 seamana izbitor cu ce se intampla in meciurile directe. 0-0 indica tabela la finalul celor 90 de minute, timp in care s-a trimis un singur sut pe spatiul portii. Prea putin un duel al celor mai bine doua vazute echipe din Liga 1.

FCSB a dominat teritorial partida. 59% din timpul efectiv de joc a avut mingea si cele mai multe suturi au fost trase spre si pe poarta campioanei Romaniei. 0-0 este un scor corect, care arata echilibrul dintre cele doua echipe atat in viata reala, cat si in jocurile pe calculator.