CFR Cluj vs. FCSB – cota 50.00 pentru cel putin 3 goluri

102

CFR Cluj vs. FCSB – cota 50.00 pentru cel putin 3 goluri

Duminica, 16 septembrie, de la ora 21, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca se disputa derbiul ultimelor editii de campionat, CFR Cluj – FCSB. In ultimele cinci meciuri directe cele doua echipe s-au consemnat tot atatea rezultate de egalitate, ultimele 4 incheindu-se cu acelasi scor, 1-1.

Meciul din runda a opta a sezonului 2018/2019 din Liga 1, gaseste cele doua echipe in situatii putin schimbate. Considerata una dintre putinele echipe romanesti cu o conducere profesionista, inspirata din fotbalul european, CFR a ,,dat in clocot” in acest an marcat de instabilitate. La randul ei, dupa ceva ani, FCSB  a scapat devreme de grijile competitiilor europene, care ii afectau prestatiile in competitia interna.

Cel mai probabil, meciul de duminica va fi unul mai spectaculos . Cand afirm acest lucru, mizez pe orgoliul clujenilor, pe faptul ca vor fi mai multe spatii fata de sezoanele trecute, dar, mai ales, pe forma bucurestenilor, care au marcat de 18 ori in cele 7 meciuri din acest sezon.

Jucatorii care isi deschid cont la Sportingbet inainte de startul meciului primesc cota 50.00 daca plaseaza primul pariu pe selectia ,,peste 2, 5 goluri marcate in meci”.

Cum obtin cota 50.00 la CFR Cluj vs. FCSB?

 1. Dechide un cont Sportingbet accesand butonul ,,INREGISTREAZA-TE” de pe pagina promotiei.
 2. Efectueaza o depunere de minim 40 de ron.
 3. Plaseaza primul pariu pre-meci, pe bilet simplu, pe piata,,cate goluri vor fi inscrise- peste 2,5″ a  meciului CFR Cluj vs. FCSB din 16 septembrie 2018.
 4. Pentru 4 ron din miza plasata vei primi cota 50.00.

Termeni si conditii:

 • La promotie participa doar jucatorii care se inregistreaza de pe pagina acesta.
 • Depunerile prin Skrill (Moneybookers) si Neteller nu participa.
 • Poti plasa orice miza, dar doar 4 ron vor primi cota marita.
 • Pariurile live, cele cu freebet si cele incasate, nu se califica.
 • Pariul trebuie plasat cu fonduri reale la cota disponibila in oferta de pariuri.
 • Daca pariul este castigator, jucatorul primeste castigul aferent cotei normale ca bani cash, iar diferenta de cota ca freebet, imediat dupa solutionarea pariului.
 • Freebetul este disponibil 3 zile si poate fi utilizat pe orice pariu.
 • Jucatorul va primi ca bani cash diferenta dintre castig si miza freebetului.

Pariaza pentru cel putin 3 goluri in meciul CFR Cluj – FCSB!