Celebritati care investesc in eSports. Pariuri eSports

Celebritati care investesc in eSports

Celebritati care investesc in eSports. Pariuri eSports

Ajunsi la un anumit nivel social si financiar, oameni din industria cinematografica, muzicala si sportiva au vazut potential in lumea sportului electronic. Cateva dintre acestea sunt celebritati care investesc in eSports sau in companii care au legatura directa cu acest domeniu.

Ashton Kutcher si pariurile pe sport electronic

Celebritati care investesc in eSports. Pariuri eSports: Ashton Kutcher

Recunoscut pentru rolurile sale din filme precum Jobs, Doi barbati si jumatate sau Tineri insuratei, Ashton Kutcher este un actor si producator in varsta de 42 de ani. Acesta este unul dintre finantatorii companiei Unikrn, o companie care se ocupa cu pariuri sportive si alte activitati similare.

Pariurile pe sportul electronic au devenit din ce in ce mai populare pe intreg globul. Exista ligi profesioniste ale caror meciuri sunt listate la pariuri. Si in Romania avem astfel de evenimente care incep sa prinda tot mai mult contur. Precum Unikrn, afacerea unde Ashton Kutcher a investit, in Romania exista site-uri de pariuri online specializate pe astfel de evenimente. Betano, Unibet, NetBet, Fortuna, Betfair, sunt printre agentiile de top de la noi.

Ofert Betano pariuri eSports

OFERTA ESPORTS BETANO

Stephen Curry

Component al echipei de baschet Golden State Warriors, Stephen Curry este unul dintre cei mai de succes baschetbalisti ai ultimilor ani. In decursul carierei sale a reusit sa obtina trei titluri de campionat al NBA (2015, 2017 si 2018), alaturi de aceeasi echipa. El evolueaza pentru GS Warriors inca din cand a fost ales la Draft, fiind singura echipa pentru care a imbracat tricoul in cei unsprezece ani de cand joaca in NBA.

Celebritati care investesc in eSports. Pariuri eSports: Stephen Curry

Platit cu peste 40 de milioane pentru fiecare sezon, in prezent a semnat un contract valabil pana in 2022, timp in care va incasa sume considerabile. Nu foarte multa lume stie ca o parte dintre acestia bani i-a investit. El este unul dintre oamenii care au ajutat la sustinerea activitatii echipei Team SoloMid. Aceasta este o echipa de League of Legends, care activeaza in regiunea Americii de Nord. In aceste zile ea participa la turneul de League of Legends LCS Spring, ale caror meciuri sunt cotate si la agentiile de pariuri online. Team SoloMid are meci cu Golden Guardian, fiind favorita sa castige, cu o cota de 1.28.

PARIAZA PE ESPORTS

Shaquille O Neal

Celebritati care investesc in eSports

Recunoscut ca un baschetbalist de exceptie, Shaquille O Neal nu s-a rezumat doar la sport. De-a lungul timpului el a cochetat si cu actoria, jucand in filme precum „Vraja celor trei dorinte”, „The Wash” si altele. Baschetbalist, actor, analist sportiv si dj, acesta este pasionat si de jocurile video. In NBA 2K15 si 2K16 vocea lui se putea auzi in pauza dintre meciuri, fiind drept cea a analistului din studio.

 

Jocurile video sunt o pasiune mai veche. In 1994 a fost lansat Shaq Fu, un joc video bazat pe lupte Kung-Fu, dar care nu a avut foarte mare succes. Din contra, specialistii l-au considerat unul foarte slab. Lucrul acesta nu l-a impedicat pe O Neil sa revina in preajma industriei. El a investit in mai multe echipe de sport electronic, precum NRG eSports. Aceasta este o organizatie cu mai multe echipe la jocuri: Apex Legends, Fortnite, Call of Duty, Rocket League si Smash Ultimate.

Jerry Jones

Jerry Jones este un personaj care a investit de-a lungul timpului foarte mult in sportul american. Din 1989 el este patronul echipei de fotbal american Dallas Cowboys. In luna octombrie a anului trecut averea sa era estimata la 8,4 miliarde de dolari. Nu s-a oprit la sport, ci a decis ca poate face bani si din sportul electronic.

Celebritati care investesc in eSports: Jerry Jones

Jocurile video au un impact foarte mare. Reprezinta o industrie de ordinul sutelor de milioane de dolari, deci pentru un antreprenor poate sa fie o sursa buna de venit. Miliardarul in varsta de 75 de ani a investit o parte din bani la una dintre cele mai renumite organizatii din sportul electronic: CompLexity Gaming (CoL). este o organizatie cu echipe la Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, HearthStone, FIFA, Clash Royale, Rocket League, Fortnite, Apex Legends, Madden, Artifact MTG: Arena.

Magic Johnson

Celebritati care investesc in eSport. Pariuri eSports Magic Johnson

Jucator de baschet in anii 80 si inceputul anilor 90, Magic Johnson poate sa fie lejer introdus intr-un top al celor mai buni oameni de afaceri proveniti din sportul de performanta. De cinci ori campion NBA cu Los Angeles Lakers intre anii 1980 si 1988, dupa ce s-a lasat de sport a intrat in afaceri. A avut succes, conform presei internationale averea acestuia era cotata la inceputul anului la 600 milioane de dolari.

„A fi capabil sa lucrez cu atat de multi oameni prin afacerile mele si sa castig bani este o binecuvantare imensa”, este una dintre frazele sale celebre.

Investitiile sale au fost facute in sport, dar si in sportul electronic. Inca din anul 2016, Team Liquid a fost achizionata de fondul de investitii Axiomatic, unde Magic Johnson este partener. Organizatia de sport electronic este una dintre cele mai complete existe in acest moment. Ea are echipe la 14 discipline, printre care Dota 2, Counter-strike: Global Offensive, League of Legends, PUBG.

Top agentii online care ofera pariuri eSports

UNIBET

BETANO

NETBET

BETFAIR

Daca ai considerat ca articolul “Celebritati care investesc in eSports. Pariuri eSports” te-a ajutat, nu uita sa-l distribui!