Cele mai promitatoare pariuri antepost pentru anul 2019 – 05.01.2019 – Vlad

491

Cele mai promitatoare pariuri antepost pentru anul 2019 – 05.01.2019 – Vlad

Chiar daca ne-am luat deja la revedere de la 2018, multi, printre care ma numar si eu, mai au in lista de “Pariuri Deschise” numeroase bilete plasate pe parcursul anului, pe diverse competitii.

In acest articol imi propun sa parcurg sporturile principale si sa incerc sa evidentiez pariurile care personal mi se par interesante si cu sansa buna de reusita.

Fotbal
  • Am depasit un an cu Cupa Mondiala, Cristiano Ronaldo i-a parasit pe cei de la Real Madrid, iar Luka Modric si-a adjudecat Balonul de Aur. Cu siguranta vom mai avea multe surprize anul acesta, in special in Champions League si fazele mai avansate ale UEFA Nations League.
Baschet
  • Pentru prima data dupa 4 sezoane, cei de la Golden State Warriors arata mai putin invincibili. Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic si alti tineri iau liga cu asalt si in cativa ani s-ar putea ca polurile de putere sa se schimbe radical in NBA.
Formula 1
  • Ce nebunie de sezon se anunta in Formula 1 si nu numai! Mick Schumacher dupa ce a iesit campion in Formula 3, dupa un singur an, va debuta in Formula 2. De asemenea, Charles Leclerc, Daniel Ricciardo, Robert Kubica si multi altii care sunt noi in Marele Circ sau au schimbat tabere vor crea un sezon memorabil. Pentru mai multe amanunte, va invit sa cititi acest articol realizat de colegii mei despre sezonul 2019!
Fotbal american
  • Se spune ca istoria se repeta. Daca cei de la New Orleans Saints vor castiga anul acesta in Super Bowl, s-ar putea sa cred din ce in ce mai mult in acea zicala. In 2009 au reusit sa se impuna, cand au avut tot #1 seed si avantajul terenului propriu pana in finala, cand au pierdut 3 meciuri (impotriva acelorasi 3 echipe ca si anul acesta) si cand Drew Brees a aruncat pentru acelasi numar de Touchdowns ca si anul acesta.
Unele pariuri din cele listate mai sus, cum ar fi Doncic (cota 1.10 la alte case de pariuri) sau Leclerc (cota 1.33 sa castige o cursa in tot sezonul, cum poate sa nu termine pe podium in oricare din cele 21 de curse?) mi se par bune pentru investitie a unor sume mai mari.