Cele mai interesante cote la Barcelona vs. Sevilla

104

Cele mai interesante cote la Barcelona vs. Sevilla

Agentia de pariuri online Unibet a incheiat o saptamana plina de evenimente. La mijlocul saptamanii casa de pariuri a incheiat un contract de sponsorizare cu formatia Dinamo Bucuresti, una dintre cele mai iubite in Romania si echipa cu unii dintre cei mai inspirati suporteri in realizarea coregrafiilor.

Tot aceasta agentie a organizat sambata, 11 august, Campionatul de Pariuri Live, la finalul celor 4 ore de intrecere, castigatorul, Ciprian Raducu Caliap alegandu-se cu un premiu de 15 000 de ron.

Vedeta ofertei de pariuri la acest sfarsit de saptamana este meciul dintre Barcelona si Sevilla din Supercupa Spaniei. Specialistii agentiei au pregatit nu mai putin de 277 de variante de pariere. Pentru piata rezultat final, la aceasta agentie primim cele mai mari cote:

Cele mai interesante cote la Barcelona vs. Sevilla – Supercupa Spaniei

Meciurile dintre cele doua echipe au fost unele dintre cele mai spectaculoase, in 15 din ultimele 20 de intalniri inscriindu-se cel putin 3 goluri. Pentru cel putin 3 goluri marcate, agentia afiseaza cota 1.48, in timp ce pentru cel putin 4 goluri primim cota 2.23.

Lionel Messi a fost mai mereu in primplanul actiunii acestor meciuri. El a fost si un marcator constant (cota 1.61 sa marcheze in aceasta seara), dar si un furnizor de pase de gol pentru colegii sai. Pentru o noua pasa de gol impotriva andaluzilor, Messi primeste cota 2.75. Interesanta este si cota 4.00 pentru o dubla a argentinianului.

Este de asteptat ca in acest meci sa debuteze pentru catalani si noua achizitie, brazilianul Malcolm. Cum acesta a aratat pofta de joc si eficienta, capata valoare cota de 2.63 pentru un gol marcat de acesta.

Personal, mi-a atras atentia faptul ca Sevilla nu a reusit sa marcheze in 5 din ultimele 8 intalniri directe, astfel incat voi miza pe victori catalanilor fara gol primit pentru o cota de 3,05.

<<< Pariaza pe Barcelona vs. Sevilla la Unibet!>>>