Cele mai bune cote pentru FCSB – Dinamo 50.00/100.00

cote speciale

Cele mai bune cote pentru FCSB – Dinamo 50.00/100.00

Primul El Clasico din acest sezon al Ligii I este programat sambata, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Nationala din Bucuresti. La nivel de declaratii, razboiul a inceput deja.

Chiar daca momentan sunt pe o panta ascendenta, niciuna dintre echipe nu straluceste, astfel ca meciul este deschis oricarui rezultat. Drept pentru care, fie ca tii cu FCSB, fie ca esti fanul ,,ros-albastrilor”, nu rata promotia agentiei de pariuri online Betfair – cote marite la 50.00 si 100.00! Cu doar 5 lei pariati, poti primi 250 ron/500 ron, daca echipa ta castiga.

Ce trebuie sa faci pentru a paria la cotele speciale

  1. Click pe acest link pentru a inregistra un cont de pariuri la Betfair (lasa codul promotional ZFBNMQ unde este deja trecut)
  2. Plaseaza primul tau pariu pe victoria echipei preferate, la cota afisata in Sportsbook astfel: 5 lei, pre-meci, pe bilet cu o singura selectie. Nu il inchide mai devreme cu Cash Out!
  3. Daca formatia pe care ai pariat castiga, primesti 250/500 ron astfel: miza 5 lei imediat in bani reali plus diferenta sub forma de FREEBET (Pariu Gratuit)

Citeste acest articol, pentru a afla cat de usor poti transforma freebetul primit in bani reali plus multe alte informatii despre cotele speciale Betfair!