Ce inseamna Tu esti capitanul nationalei

Ce inseamna Tu esti capitanul nationalei

Ce inseamna Tu esti capitanul nationalei


Daca ai urmarit super-meciul Romania vs. Spania, disputat joi 5 septembrie, in preliminariile EURO 2020, cel mai probabil ai remarcat numeroasele bannere galbene ,,Tu esti capitanul nationalei” afisate pe tot stadionul, astfel ca e foarte posibil sa te intrebi despre ce e vorba. In cele ce urmeaza, vei afla toate detaliile surprizei de joi seara.

Ce inseamna Tu esti capitanul nationalei?

Promotia intitulata, destul de interesant, ,,Tu esti capitanul nationalei” este pregatita de agentia de pariuri online FORTUNA – vezi recenzia aici – partener oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei si vine cu cel putin doua mari plusuri:

 • Premiile oferite: 11 EXCURSII VIP la FINALA EURO 2020 de pe Wembley, Londra + 2 EXCURSII VIP in deplasarile din Feroe si Spania + 11 premii de 200 de lei in fiecare saptamana a campaniei
 • Pot castiga premii atat clientii online, cat si cei ce pariaza la agentiile stradale
foto: visitlondon.com

Cum intri in cursa pentru Excursiile VIP?

(7 din cele 11 excursii pentru finala plus cele 2 in Feroe si Spania plus 11 premii X 200 lei saptamanal se acorda prin tragere la sorti)

Daca pariezi ONLINE

 1. Intra pe site-ul agentiei Fortuna cu datele tale sau DESCHIDE CONT AICI
 2. Click pe bannerul ,,Tu esti capitanul nationalei” sau direct pe site-ul capitanul.efortuna.ro
 3. Inscrie-te la promotie (o singura data)
 4. Dupa inscriere, orice bilet de pariuri necastigator pe care ai mizat minim 20 ron iti va aduce in mod AUTOMAT o intrare la tragerile la sorti

Daca pariezi OFFLINE

 1. Inscrie-te la promotie pe capitanul.efortuna.ro
 2. Introdu seriile biletelor necastigatoare pe care ai mizat minim 20 ron, impreuna cu datele tale

IMPORTANT

 • Trei dintre Excursii se acorda prin tragere la sorti celor care trimit catre Fortuna cate un videoclip personal cu tema Discurs de Capitan. In plus, cel mai original discurs de capitan va fi direct recompensat cu ultima dintre cele 11 excursii VIP la marea finala EURO 2020. Cum cea mai buna explicatie este un exemplu, iata cum ar putea arata un discurs motivational Beton:
 • Perioada promotiei: 5 septembrie – 20 noiembrie 2019
 • Plaseaza bilete din aplicatia de mobil Fortuna si ai sanse de castig duble