Castiga bilete la meciul Romania – Suedia de pe National Arena

Castiga bilete la meciul Romania - Suedia de pe National Arena

Vineri seara de la ora 21:45 pe National Arena avem meciul decisiv Romania – Suedia, in care “tricolorii” sunt obligati sa castige pentru a ramane cu sanse de calificare pana in ultima etapa. Partida se anunta una extrem de disputata pentru ca cele doua formatii sunt despartite de un singur punct si au mai ramas doar 2 etape de jucat din preliminariile Euro 2020.


Cum poti castiga bilete la Romania – Suedia de vineri

Daca vreti sa cumparati bilete pentru partida Romaniei de vineri seara de pe Arena Nationala sa stiti ca mai aveti sanse foarte putine sa gasiti in ultimele zile, se anunta un stadion plin, iar cele mai multe tichete s-au dat cu saptamani in urma. Nu-ti face griji pentru ca noi te salvam! Iti dam ocazia de a castiga una dintre cele 3 invitatii duble oferite de eFortuna prin site-ul nostru.

  1. Intra in contul tau eFortuna (Nu ai cont? Da click aici)
  2. Fa minim un depozit incepand din 12.11 pana cel tarziu joi 14.11.2019, la ora 24:00
  3. Vineri organizam tragerea la sorti prin care alegem 3 castigatori pentru a le oferi invitatiile duble la Romania – Suedia
  4. Castigatorii vor fi contactati vineri prin adresa de email cu care s-au inscris pe eFortuna

Click AICI, deshide un cont Fortuna si poti castiga si tu >>>

Acesta oferta se adreseaza atat clientilor deja inscrisi pe Fortuna dar si celor care isi vor deschide un cont pana la finalul campaniei. Singura conditie este sa faceti un depozit pe acest site de pariuri. Mai apoi nu trebuie decat sa asteptati tragerea la sorti pentru a vedea daca ati castigat.