Cand se deschid agentiile de pariuri stradale?

Cand se deschid agentiile de pariuri stradale?

Cand se deschid agentiile de pariuri stradale?

Update 20 mai: Sălile de jocuri se vor deschide cel mai probabil pe 15 iunie, odată cu restaurantele.

Astfel, intr-un interviu acordat portalului de pacanele cazino365.ro, domnul Sorin Constantinescu, consilier al Guvernului României în domeniul jocurilor de noroc si Presedinte al Asociatiei Organizatorilor de Cazino din Romania,  afirma ca am putea spera la o redeschidere a agentiilor in jurul datei de 15 Iunie:

“Din ce am văzut în presă declarațiile premierului și ale membrilor Guvernului, dacă nu mai cresc cazurile, probabil că din 1 iunie se deschid terasele și din 15 iunie restaurantele. Mergând pe această paralelă că s-au închis în același timp cu jocurile de noroc, s-ar putea redeschide tot pe 15 iunie”

 


Update 16 mai: Potrivit ultimelor informații, se pare că totuși agentiile stradale se redeschid zilele acestea, cu un program mai scurt si o serie de conditii privind prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus.

 • Program scurt. Urmeaza sa fie anuntat zilele urmatoare, iar noi vi-l vom prezenta imediat ce il vom afla
 • La fel ca in toate spatiile inchise, purtarea mastii va fi obligatorie in agentii
 • Ne va fi permisa inghesuiala, iar la mesele la care completezi bilete va sta de regula o singura persoana
 • Covoare dezinfectante la intrare
 • Geamuri de plastic intre aparatele de tip slot

Starea de urgenta a fost ridicata incepand cu 15 mai 2020, insa masurile de relaxare nu includ si redeschiderea agentiilor de pariuri stradale. Cel mai probabil, acestea vor fi redeschise de la 1 iunie, odata cu mall-urile si alte locatii, desigur daca lucrurile merg spre bine. O eventuala crestere a cazurilor de infectie cu coronavirus ar putea duce la reinstituirea starii de urgenta, asa ca Fiti Responsabili!

Raman inchise si terasele, cinematografele sau teatrele, insa ne vom putea misca in cadrul localitatilor fara stresul completarii declaratiei pe propria raspundere. Vom avea totusi nevoie de o declaratie aproximativ identica in cazul in care parasim localitatea.

DESCARCA DECLARATIA CU CARE PARASESTI LOCALITATEA DIN 15 MAI

Pana Cand se deschid agentiile de pariuri stradale, poti plasa pariuri la agentiile de pariuri online licentiate ONJN, in conditii de deplina legalitate si securitate.

  AFLA UNDE PARIAZA ROMANII ONLINE

Dupa cum probabil stii, Bundesliga se reia in acest weekend, cu primele 6 partide programate sambata dupa amiaza. Citeste pe site-ul nostru un articol complet despre revenirea fotbalului in Germania si vezi ce bilete la pariuri au pregatit colegii mei. Vei afla si cum poti transforma 5 lei in cateva sute de lei cu cotele speciale de la Betfair, unde poti paria pe Bundesliga la cele mai mari cote si, nu in ultimul rand, care sunt cele 3 mari surprize pe Unibet le-a pregatit clientilor sai.

promotii pariuri online

Cand se disputa primele meciuri in Bundesliga?

Sâmbătă 16 mai

 • 16:30 Augsburg vs. Wolfsburg
 • 16:30 Dortmund vs. Schalke
 • 16:30 Dusseldorf vs. Paderborn
 • 16:30 Hoffenheim vs. Hertha
 • 16:30 Leipzig vs. Freiburg
 • 19:30 Frankfurt vs. Monchengladbach

Duminică 17 mai

 • 16:30 Koln vs. Mainz
 • 19:00 Union Berlin vs. Bayern Munchen

Luni 18 mai

 • 21:30 Bremen vs. Leverkusen

Mai sunt 9 etape de disputat din campionatul Germaniei, iar lupta pentru titlu este destul de stransa, cu Bayern pe primul loc (55 puncte), Borussia Dortmund pe locul 2 (51 puncte) și Leipzig locul 3 (50 puncte).

Vrei sa stii cand incep campionatele de fotbal majore in Europa? Click pe imaginea de mai jos!

Cand incep campionatele de fotbal in europa?