Bonus saptamanal pentru pariurile combinate plasate la Betfair

66

Bonus saptamanal pentru pariurile combinate plasate la Betfair

Betfair este agentia care le da frecvent jucatorilor sai sansa de a mari castigurile sau de a recupera o parte din banii pierduti. O astfel de ocazie sa-ti maresti castigurile este si noua promotie saptamanala lansata de aceasta casa de pariuri online.

Plaseaza cel putin un pariu combinat castigator in Betfair Sportsbook, cu miza minim 5.00 si agentia te premiaza cu un bonus cu valoarea egala cu miza primului pariu eligibil plasat.

Ce trebuie sa faci pentru un bonus saptamanal?

Promotia se adreseaza atat jucatorilor noi, cat si celor care isi deschid cont de aici. Te califici pentru aceasta promotie o singura data pe saptamana. Bonusul este acordat jucatorilor care plaseaza pariuri combinate cu o cota de cel putin 5.00. Pariurile trebuie plasate si solutionate in perioada luni, ora 00:00 – duminica, ora 23:59. Pariurile incasate si cele cu fonduri bonus nu participa la promotie. Bonusurile se acorda pentru primul pariu combinat castigator cu cota cel putin 5.00 plasat in fiecare saptamana. Valoarea bonusului este egala cu miza pariului care se califica. Bonusul se acorda in ziua de luni din saptamana urmatoare, poate fi de cel mult 125 ron si trebuie pariat in decurs de 2 zile pe orice eveniment.

Castiga mai mult cu Betfair!