Bonus dublu in cota 700 la Fortuna Online 07.12.2019

Bilet Bonus Dublu - GNTTIPS

Bonus dublu in cota 700 la Fortuna Online 07.12.2019

Un nou weekend, un nou bonus dublu plasat la Fortuna Online, insa de aceasta data avem o cota de 700.

In weekendul, dupa cum bine stiti, am fost foarte aproape sa bifam un bonus dublu in cota 1000, insa din pacate doar 2 meciuri au fost pierzatoare sau putem spune ca am fost la goluri dinstanta de a pune mana pe un bonus dublu. In fine, ma bucur ca foarte multi s-au inspirat din aceste bilete pentru ca au si acest rol, astfel am avut foarte multi pariori ce au reusit sa aleaga anumite meciuri si sa castige. Dupa cum bine stiti, joi, am reusit sa bifam un bilet in cota 20, iar in acest moment avem un alt bilet in cota 80 in joc. Toate se vor regasesc pe site-ul comunitatii.

Analize si pronosticuri pentru weekend>>>>

In acest weekend avem foarte multe evenimente interesante, insa trebuie sa fim atenti pentru ca am avut o etapa intermediara si imediat urmeaza ca echipele mari sa desfasoare meciuri in competitiile europene. Avem 20 de evenimente pe care le-am ales pentru bonusul dublu si trebuie sa stiti ca la Fortuna Online nu se tine cont de cota meciului, asa ca putem plasa cote si sub 1.25.


Despre AKO

Una dintre cele mai interesante lucruri de pe site-ul celor de la Fortuna online(vezi oferta) este multiplicatorul de cote numit AKO. Adaugi pe bilet multiplicatorul de cote si poti castiga pana la 100% mai mult. Atentie, nu exista restrictie de cota pe online, fata de offline, d-asta pe biletul de mai jos o sa observati si cote de 1.20 sau mai mici.

Inca avem bani in cont la Fortuna Online dupa ce in weekendul trecut am profitat de oferta ”Black Friday”, asa ca nu vom avea probleme prea mari cu bugetul. Miza o sa fie foarte mica, asa ca banutii de acolo o sa ii folosim doar pentru bonusuri duble. Daca doresti poti incasa si tu instant 500 RON daca dai click pe butonul de mai jos. Bafta multa si inspiratie maxima tuturor!

Inregistreaza-te cu un singur click, incaseaza 500 RON instant la prima depunere si plaseaza bonusul dublu – Foloseste avantajul AKO>>>