Bomba la alegerile prezidentiale – Un roman a pariat 10000 RON pe prezenta la vot – 19.11.2019

Alegeri prezidentiale
Sursa foto: b1tv,ro

Bomba la alegerile prezidentiale – Un roman a pariat 10000 RON pe prezenta la vot – 19.11.2019

Prieteni, ultimele doua articole de acest gen realizate de mine, in cadrul alegerilor europarlamentare si in cadrul primului tur de scrutin pentru alegerea presedintelui, de fiecare data am iesit cu profit. Ma astept ca si de aceasta data sa fie la fel!

Alegerile se vor desfasura de vineri pana duminica in Diaspora si va exista si posibilitatea votului prin corespondenta. In tara, acestea vor fi duminica, 24.11, de la ora 7:00 pana la 21:00.

Imagini pentru alegeri prezidentiale

Prezenta in Diaspora:

  • Votul prin corespondenta. Chiar daca acesta reprezinta maxim 5% din votul din Diaspora, totusi este o optiune serioasa pentru cei care stiu ca in weekend-ul respectiv nu au posibilitatea sa voteze sau sunt plecati. In concluzie, daca exista vointa de votare, se poate si pe aceasta cale, ceea ce nu poate fi decat un plus considerabil (in special mental pentru alegatori).
  • Se poate vota timp de 3 zile -> vineri, sambata, duminica. Dupa cum mentionau foarte multe publicatii de la noi, in turul I, romanii au iesit la vot si vineri si sambata si s-a strans un numar de aproape 300.000. Mobilizarea cea mai mare a fost duminica, cand majoritatea nu mai aveau de lucru si s-a atins cota 675.000 in total. O cifra uriasa, ce a contat pentru peste 6% din procentajul total.
  • De regula se voteaza mai masiv in turul II. La orice alegeri prezidentiale din Romania, in turul secund de scrutin, mereu a fost o prezenta mai ridicata la urne. Daca ar fi sa ne luam dupa acest trend, ne putem astepta ca prezenta in Diaspora poate sa ajunga chiar la 7-800.000. In 2014, cu mult mai putini romani plecati din tara, am avut un procentaj de 3.26% (370.000 de voturi, un record la acel timp). Daca prezenta in tara ar ramane undeva la 52-53%, chiar si cu numarul de votanti din 2014, acest pariu ar fi castigator!

Pronostic: Prezenta in Diaspora peste 3.5% 

Alegeri prezidentiale

FORTUNA este casa de pariuri ce ne ofera o limita foarte ridicata pentru pariurile pe alegerile prezidentiale, comparativ cu alte case! Daca inca nu ai cont, fa unul repede, profita de acest pariu, cat si de un BONUS de <<<

Update: Cota a scazut la 1.40 in agentiile Fortuna. In continuare mi se pare o cota excelenta, iar acestia va permit sa plasati mize considerabile. Aveti si optiunea Superbet, acolo unde cota este inca 1.65, insa miza maxima permisa este doar 500 RON. 

Dorinta pariorului este de a ramane anonim si noi o respectam 100%. Va pot spune insa ca si eu m-am grabit sa prind acest pariu si am pus si eu personal 2000 RON!

Multa bafta si pariati responsabil!