Blackjack-ul si ruleta live iti aduc bonusuri la eFortuna!

Blackjack-ul si ruleta live

Blackjack-ul si ruleta live iti aduc bonusuri la eFortuna!

Cazinoul online Efortuna se reinventeaza. Cu o noua platforma de pariuri sportive si mai multe jocuri in cazinou, Fortuna incearca sa vina in sprijinul clientilor sai prin oferirea de divertisment de calitate.

Un prim pas facut de sponsorul echipei nationale de fotbal a Romaniei a fost  sa ofere unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit din piata: 300 ron cashback fara rulaj pentru primul pariu sau 2000 de ron pentru cazinou.

Blackjack-ul si ruleta live te premiaza la Fortuna!

Pentru perioada 19 octombrie – 18 noiembrie, Fortuna vine cu doua promotii foarte interesante pentru Cazinoul Live.

Pentru fiecare 4 maini castigatoare sau pierzatoare consecutive la Blackjack live primesti un bonus de 50 de ron. Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi 50 de ron pe fiecare mana a oricarui joc de blackjack din cazinoul live pentru a primi acest bonus. Pentru a transforma bonusul in cash trebuie sa il pariezi o singura data pe orice joc din Cazinoul Live eFortuna. Poti incasa bonusul ori de cate ori poti.

Pariaza in aceeasi perioada minim 5 ron pe 7 straight-up la Ruleta live si Live French Roulette din Cazinoul Live si, la fiecare trei pariuri castigatoare, vei primi un bonus de 100 ron. Bonusul se acorda pe intreaga durata a campaniei. Bonusul trebuie pariat o singra data pe orice joc din Cazinoul Live.

Deschide un cont la eFortuna si castiga 2000 de ron bonus de cazinou!