Black Friday la pariuri: Fortuna 200 RON Bonus

Black Friday la pariuri

Black Friday la pariuri: Fortuna 200 RON Bonus

Pariaza minim 100 RON pe zi in perioada 25 noiembrie – 1 decembrie si primesti 200 RON Freebet!

Astazi si maine avem cate 8 meciuri in Champions League, joi este ziua de Europa League, iar apoi se reia campionatele interne! Astfel, se poate spune ca promotia Black Friday la pariuri pregatita de agentia online Fortuna pica ,,la țanc”. Despre ce e vorba!

  1. Intre 25 noiembrie si 28 noiembrie: In fiecare din cele 4 zile, pariaza online minim 100 ron la Fortuna live sau pre-meci, la cote de minim 1.70. Nu inchide pariurile cu CashOut si, in fiecare zi in care faci asta, vei primi 25 ron bonus. Astfel, poti incasa maxim 100 ron pe 29 noiembrie!
  2. Intre 29 noiembrie si 1 decembrie: In fiecare din cele 3 zile, plaseaza pariuri la Fortuna de minim 100 ron live sau pre-meci, la cote de minim 1.70! Nu le inchide cu CashOut si pe 2 decembrie vei primi 100 ron bonus!

Bonusurile se acorda sub forma de Freebet – apasa aici daca nu stii ce inseamna un freebet. Termenii si conditiile Freebeturilor vor putea fi consultate in momentul acceptarii acestora. Bonusurile se acorda in maxim 72 de ore de la finalul celor doua etape ale promotiei. Oferta nu se poate cumula cu altele.