Black Friday la pariuri – doar azi ai bonus dublu de la Sportingbet

131
Black Friday la pariuri - doar azi ai bonus dublu de la Sportingbet

Black Friday la pariuri – doar azi ai bonus dublu de la Sportingbet

Depui pana la 400 ron si Sportingbet iti dubleaza suma sau poti profita de cotele 50.00 pentru nationala Romaniei. Cotele 50.00 iti pot aduce 200 RON cu 4 lei mizati!

Ai cheltuit mai mult decat ti-ai propus de Black Friday si te gandesti de unde sa mai castigi niste bani? In timp ce toate magazinele se chinuie sa iti ia banii, casa de pariuri online Sportingbet si-a dublat bonusul de bun venit. Vezi ca oferta e valabila doar in cea mai neagra vineri din an, adica astazi, pana la miezul noptii.

Asadar, daca pe intreaga durata a anului poti primi maxim 200 RON cadou de bun venit, astazi ai sansa sa pui mana pe un bonus de 400 RON, cu conditii de eliberare rezonabile: daca depui suma maxima 400 ron, vei avea in cont 800 ron.

Comparativ cu alte bonusuri, la care trebuie rulata suma totala, in cazul de fata doar cei 400 RON BONUS primiti de la Sportingbet trebuie rulati (de 10 ori, pe cote de minim 1.70).

De maine lucrurile revin la normal (bonusul maxim scade la 200 ron), asa ca daca te hotarasti sa profiti de oferta, fa-o astazi, urmand pasii de mai jos:

  1. Acceseaza acest link special VINERI, 16 noiembrie!
  2. Depune o suma cuprinsa intre 40 ron si 400 ron (nu prin Skrill sau Neteller) in maxim 7 zile de la deschiderea contului
  3. Sportingbet iti dubleaza prima depunere

Detalii importante

  • Daca depui suma maxima eligibila pentru bonus, 400 ron, trebuie sa stii ca vei primi astazi BONUS 200 RON si restul pana la 400 ron, sambata, 17 noiembrie
  • Rulaj necesar BONUS: de 10 ORI pe cote de minim 1.70 (conditii rezonabile, exista bonusuri mai usor de rulat insa si altele mult mai greu de rulat) in maxim 30 de zile

Inainte de a aplica pentru oferta, citeste si cele 2 alternative oferite clientilor noi de aceeasi casa de pariuri. Click pe imagini pentru detalii! Poti alege o singura promotie: una din cele 2 de mai jos sau cea de Black Friday!