• meciul zilei din fotbal

Meciul zilei de la Marius 13.02.2018

Salutare tovarasi, aici Girba Marius Alexandru.

Va prezint meciul zilei.

Juventus–Tottenham, ora 21.45 (Protv).

  • Gata cu meciurile din grupe, cu partidele în care contează punctele pentru echipele din Champions League. Odată cu faza optimilor cea mai spectaculoasă întrecere inter-cluburi creşte şi în emoţii şi în intensitate, pentru că de acum totul se va decide pe parcursul a 180 de minute, dacă bineînţeles nu apar prelungiri sau chiar lovituri de departajare şi pentru că aceasta este competiţia cu cel mai bun marketing partidele au fost defalcate în două serii de patru, de la o săptămână la alta.
  • La Torino Juventus are în faţă echipa care a lăsat în grupe pe Real Madrid, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Champions League, în urma sa. Tottenham nu a pierdut nici un meci până acum în competiţie, iar sosirea buldozerului Kane provoacă multe frisoane. Se vorbeşte de un duel Higuain – Kane, însă e clar că meciul nu se va reduce la acest duel. Italienii mizează mult pe Buffon, care la 40 de ani e în continuare la fel de proaspăt, dar şi pe capacitatea lui Chiellini de a organiza defensiva.

“Se va decide la Londra, dar între timp mâine nu vom avea un scop și nu vom crea un avantaj pentru a ne apăra la întoarcere”, precizează el. Allegri va trebui sa  castige  fără Dybala, Cuadrado, Matuidi și Howedes, o listă care a fost adăugată astăzi de Lichtsteiner, oprit de un resentiment în coapsa stângă în timpul antrenamentului de astăzi.

  • În ajunul confruntării cu Spurs, Allegri nu îndrăznește să vorbeasca  pentru egalitate, chiar dacă este sigur că va putea să zâmbească doar după minutul 90 al provocării lui Wembley: Semnez să nu iau gol – a declarat antrenorul lui Juventus

 

Recomandare: Juventus castiga meciul la o cota de 2.30 oferita de Fortuna.

Sport Meci Pronostic Cota Status
Fotbal Juventus--Tottenham 1 2.30
Pariaza biletul la Fortuna (300 RON fara risc din partea agentiei) Cota finala: 2.3
Legenda:     = Castigator     = Pierdut     = In asteptare     = Returnat
By | 2018-02-14T00:13:48+00:00 februarie 13th, 2018|Ponturi pariuri|0 Comments


NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Cateva cuvinte despre:

Professional Tipser Girba Marius Alexandru. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu , din anul 2015 Tipser la Gnt Tips Ro cu domeniul Hochei si persoana publica din Ianuarie 2017, scopul meu a fost este si va fi sa indrum corect pariorii in acest domeniu prin consultanta sportiva oferita. Sunt adeptul profitului zilnic si a unui sistem foarte bine pus la punct, sistem in care conteaza foarte mult administrarea corecta a bugetului. Ma bazez in general pe analiza complexa a meciurilor din Hochei, un sport care nu era asa cunoscut de pariorii din Romania dar cu indrumarea corecta acest sport a ajuns sa fie cunoscut in Romania si sa se parieze constant si mai ales sa aduca profit.