Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei (BZ) include două sau mai multe selecții din fotbal, tenis sau alte sporturi, cu șanse bune de reușită și cote atractive. Echipa GNT analizează în permanență oferta de pariuri sportive și creează biletul zilei în mai multe variante. Vrei să plasezi un bilet la pariuri și nu ai timp să analizezi oferta? Click pe Biletul Zilei Azi și vezi propunerile noastre!

Categorii

Biletul zilei azi

Biletul zilei

Vrei să plasezi bilete cu cele mai mari șanse mari de reușită? Click pe Cota 2, secțiune în care includem selecțiile cele mai populare! Dacă îți plac cotele mai mari, vizitează secțiunile Biletul zilei Cota 5+ sau Biletul zilei Cota 10+, Bilete pauză/final sau Bilete Scor Corect. Iar pentru bilete la pariuri cu selecții din mai multe zile, ai propunerile noastre în rubricile Lista de recomandări, Biletul de weekend și Biletul săptămânii.

Intră zilnic pe www.gnttips.ro și inspiră-te din ponturile pe care ți le oferim gratis! Pariază la agențiile licențiate ONJN recomandate!

Vrei să plasezi bilete cu cele mai mari șanse mari de reușită? Click pe Cota 2, secțiune în care includem selecțiile cele mai populare! Dacă îți plac cotele mai mari, vizitează secțiunile Biletul zilei Cota 5+ sau Biletul zilei Cota 10+, Bilete pauză/final sau Bilete Scor Corect. Iar pentru bilete la pariuri cu selecții din mai multe zile, ai propunerile noastre în rubricile Lista de recomandări, Biletul de weekend și Biletul săptămânii.

Ce este biletul zilei la pariuri?

Acest bilet la pariuri este format din selecțiile considerate cu cele mai mari șanse de reușită. Desigur, în sport apar surprize destul de des, însă rubrica Biletul-zilei îți poate aduce profit pe termen lung. Experții în ponturi de la GNT analizează cu atenție oferta și aleg cele mai bune ponturi pentru BZ.

Câte selecții conține un astfel de bilet?

De regulă, sunt incluse 2-3 selecții, însă poate fi și numai una sau mai mult de 3. În zilele cu puține evenimente sportive, poți găsi o singură selecție, gen „Dortmund câștigă și peste 2.5 goluri în meci” sau „Juventus vs. AC Milan – 1X și ambele marchează”. În weekend ori în zilele cu etape în Champions League, Europa League sau alte competiții, sunt incluse mai multe selecții.

Nu uita: la Unibet ai cu până la 50% în plus la biletele multiple

Unibet Combo Booster te ajută să câștigi mai mult la Biletul Zilei

Unde să pariez BZ?

Crezi că propunerile noastre au șanse mari de reușită și vrei să plasezi biletul, dar nu ești sigur care este cea mai bună agenție de pariuri online? Vizitează secțiunea Top Agenții și vezi ce ofertă bonus de bun venit îți „face cu ochiul”! Dacă vrei mai multe informații despre casele de pariuri, citește recenziile disponibile pe GNT!

 • Biletul Zilei azi – 1 sau mai multe selecții cu cele mai mari șanse de reușită
 • Biletul Zilei Cota 2 – cel mai bun instrument pentru a-ți dubla banii la pariuri online
 • BZ Cota 5+ Bilete la pariuri cu cotă de aproximativ 5.00 sau mai mult
 • BZ Cota 10+ Bilete la pariuri cu cotă de aproximativ 10.00 sau mai mult
 • Bilete fotbal – Bilete cu cele mai populare selecții din fotbal
 • Bilete tenis – Bilete cu cele mai populare selecții din tenis masculin sau feminin
 • Bilete pauză/final – Cote spectaculoase, șanse mai mici de reușită. Se recomandă mize micro.
 • Bilete Scor Corect – Cote incredibile, șanse reduse de reușită. Se recomandă mize micro.
 • Bilete weekend – Bilete cu mai multe selecții, din evenimente programate în timpul weekendului
 • Lista de recomandări – De regulă, apare atunci când este rundă în competiții precum UCL sau EL, dar poate fi și o listă cu recomandări de weekend
 • Biletul săptămânii – Bilete acumulator, cu selecții din evenimente programate pe parcursul mai multor zile
Câștigă cu până la 150% mai mult la multiple cu SuperBonusul Superbet!

Biletul Zilei poate fi creat cu Superbonus la Superbet

Daca esti lipsit de inspiratie sau daca vrei sa incerci sfaturile unor experti ai ajuns in locul potrivit. Echipa noastra pregateste zilnic cele mai bune pronosticuri sportive. Dupa analiza tuturor informatiilor de moment alcatuim la agentia care propune cel mai bun castig potential un bilet format de regula din cel putin 2 meciuri cu o cota ce poate varia.

Indiferent ca alegi sa mizezi sau nu pe recomandarile noastre nu uita sa iti alegi cu atentie suma pariata, iar cu cat adaugi mai multe partide pe biletul, cu atat sansele de reusita vor scadea. Vei gasi in propunerile noastre pronosticuri din cele mai tari campionate de foatbal din lume: Premier Legue, La Liga, Serie A, Bundesliga și din multe alte competiții din cele mai populare sporturi.

Intră zilnic pe https://gnttips.ro/www.gnttips.ro și inspiră-te din ponturile pe care ți le oferim gratis! Pariază la agențiile licențiate ONJN recomandate!

Biletul zilei este GRATUIT, nu implica nici un cost din partea cititorilor. Trebuie insa sa stii ca toate predictiile care alcatuiesc biletul zilei la pariuri sunt pronosticuri la pariuri. Sunt viziunea noastra asupra unor posibile rezultate ale acelor evenimente si sub nici o forma nu prezinta o certitudine. Pe acest site nu vei gasi ponturi sigure si nici meciuri aranjate.

Poti gasi pe site o mare diversitate de bilete la pariuri, incepand cu meciul zilei, cota 2, biletul zilei, biletul de weekend sau chiar o lista de recomandari. Alege inspirat si pariaza responsabil.

Poti juca aceste bilete, daca doresti, si pe bani reali. Care casa de pariuri alegi, ramane la latitudinea ta! Totusi, bazat pe parerile si recenziile cititorilor, dar si pe o analiza complexa din partea echipei gnttips.ro am alcatuit lista caselor de pariuri recomandate din Romania.

DA! Recent agentiile de pariuri din Romania au inceput sa ofere bani gratuiti sau pariuri gratuite fara depunere. Asta inseamna ca poti paria pe bani reali fara sa risti propriile fonduri. Tot ce trebuie sa faci e sa "vanezi" oferta potrivita din pagina de promotii.