Biletul zilei vine din preliminariile Uefa Champions League 07.08.2019

Uefa Champions League

Biletul zilei vine din preliminariile Uefa Champions League 07.08.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun un bilet interesant din preliminariile Uefa Champions League.

Ne bucuram de aceste preliminarii in care avem si noi o echipa romaneasca, iar apoi din weekend incepe show-ul din Premier League si Ligue 1, fiind urmate la finalul lunii de Bundesliga, La Liga si Seria A. In aceste conditii o sa incepem cu adevarat proiectele pe care le-am pregatit de aproximativ doua luni de zile. Avem nevoie de oferta completa( vezi oferta) pentru a avea material pentru munca noastra.

Astazi am ales sa ma bazez pe trei partide din preliminariile Uefa Champions League. Discutam despre meciul de celor de la CFR Cluj de pe teren propriu in fata scotienilor de la Celtic Glasgow. CFR Cluj stie ca trebuie sa se inchida perfect, pentru a evita primirea unui gol pe teren propriu. Imi e greu sa cred insa ca scotienii nu vor reusi sa il invinga macar odata pe Arlauskis. Cred ca viteza si ritmul scotienilor o sa ii surprinda pe baietii lui Dan Petrescu.

Speram sa avem parte de meciuri frumoase in Rusia, acolo unde Krasnodar si FC Porto se vor infrunta, dar si in Elvetia, acolo unde Basel pare ca este intr-o forma foarte buna. Gasiti putin mai jos optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

BONUS 500 RON PENTRU PRELIMINARIILE UCL – JOACA ACUM>>>