Biletul Zilei vine din Belarus & Taiwan – 03.05.2020

Biletul Zilei vine din Belarus & Taiwan – 03.05.2020

Din pacate am facut un prim pas gresit in aceasta luna, dupa evolutia modesta a celor de la Dinamo Minsk. Probabil daca acel penalty nu se rata in prima repriza, lucrurile stateau altfel.. mergem mai departe, pentru ca mai avem mult de munca. Pentru ziua de Duminica v-am pregatit o dubla de cota 1.70, formata din doua evenimente din Belarus & Taiwan. Mizam 20% din buget pe aceasta recomandare.

Comunitatea GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

BATE Borisov – in cea mai buna forma!

  • Echipa “vedeta” a Belarusului este fara gol incasat in ultimele 4 partide oficiale. Etapa precedenta, BATE Borisov a invins-o pe Gorodeja cu scorul de 2-0. A urmat si o calificare in finala cupei, dupa un 2-0 impotriva celor de la Slavia Mozyr.
  • Gazdele pot ajunge pe podium cu un nou succes astazi si astfel intra direct in lupta la titlu. Neman este o formatie modesta, ce are nu mai putin de 11 infrangeri in ultimele 12 deplasari pe acest teren.

Misiune facila pentru Hang Yuen..

  • Gazdele se afla pe locul 2 in prima liga din Taiwan. Echipa a strans 7 puncte in 3 etape si a marcat de 7 ori pana acum. In cele 3 dispute cu Ming Chuan din 2019, Hang Yuen a marcat nu mai putin de 14 goluri!!
  • Oaspetii de astazi au incheiat sezonul precedent cu un golaveraj dezastruos. Echipa a punctat de 20 de ori in 21 de etape si a incasat nu mai putin de 75 de goluri!

Astazi mizam pe doua forte pe plan intern, in Belarus si Taiwan. In mod normal, ambele ar trebui sa isi atribuie victoria fara emotii. 20% pe aceasta recomandare!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!