Biletul zilei la hochei pe gheață – 18.12.2019

Biletul zilei la hochei pe gheață – 18.12.2019 este un proiect în care încercâm să venim cu ceva nou îm această lume a pariurilor sportive din România. Obiectivul nostru este câștigarea a cel puțin un bilet pe săptămânâ. Deși pare puțin, ne-ar aduce un mic profit, iar în pariuri sportive asta contează.

Recomandările lui Saiu:

Trinec – Kladno, ora 18:00

Campioana en-titre si a doua clasată în Extraliga cehă, este favorita caselor de pariuri. Trinec nu traversează cea mai bună perioadă a ei, dar până la urmă este echipa cu cele mai bune cifre de pe teren propriu. Are o șansă foarte bună să se impună din nou, dat fiind faptul că întâlnește Kladno, una dintre formațiile cu cele mai slabe cifre de pe teren străin. Aceasta a suferit zece înfrangeri în 13 deplasări, iar cifrele spun totul despre posibilitățile ei.

Trinec și-a arătat deja colții în sezonul 2019/20, timp în care s-a impus cu 6-2 și 7-1. Este o diferență enormă de scor, fie și pentru un campionat de hochei pe gheață.

Ponturi pariuri Trinec vs Kladno: gazdele câștigă, cotă 1.39 la Fortuna

 

SaPKo – RoKi, ora 18:30

Mestis, liga a doua finlandeză de hochei pe gheață propune un duel dezechilibrat. SaPKo urmează să primească vizita uneia dintre cele mai slab clasate formații, RoKi. Cifrel bune ale gazdelor, coroborate cu multitudinea de greșeli făcute de RoKi când a jucat în deplasare, mă face să dau credit echipei gazdă. Astfel, aștept să văd un meci bun, la finalul căruia echipa gazdă să se bucure de succes.

Ponturi hochei pe gheata SaPKo – RoKI: gazdele câștigă, cotă 1.36 la Fortuna

Recomandările lui Marius Gîrbă:

Ponturi hochei pe gheață Academy Zug – Langenthal, ora 20:45

Al doilea meci vine din Elveția, Liga 2. Academy Zug contra celor de la Langenthal, un meci în care oaspeții sunt favoriți, dar eu am ales să merg pe goluri, fiind un campionat și o divizie în care spectacolul este la el acasă. Ambele echipe au o medie de 5 goluri marcate/primite și ambele practică un joc ofensiv.

Ponturi hochei pe gheata Academy Zug – Langenthal: peste 5.5 goluri în meci, cotă 1.55 la Fortuna

Hammenlinna – Sport, ora 18:30

Mă aștept ca gazdele să forțeze în acest meci o nouă victorie, să-și consolideze poziția de play-off. Gazdele joacă foarte bine acasă și practică un joc avansat cu liniile defensive sus, lucru foarte incomod pt toate formațiile vizitatoare. Sport, oaspeții nu se regăsesc și în continuare ultimul loc este al lor. Jocul oaspeților în acest moment și nu îi dau mari șanse în această zi.

În deplasare echipa Sport este una dintre cele mai slabe, cu o defensiva lipsita de culoare ca ritm de joc pe benzi. Benzi care uită câteodată așezarea pe gheață și de aici până la greșeli mari care contează în meci nu mai este o cale lungă.

Ponturi hochei pe gheață Hameenlinna – Sport: gazdele câștigă inclusiv în prelugiri, cotă 1.38 la Fortuna

Recomandări Andrei Cinculescu:

Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche, ora 03:00

Situația ,,indienilor” este una extrem de delicată. După 34 de confruntări susținute, Chicago se situează pe penultima poziție în clasament, 34 de puncte acumulate. În momentul de față, Kane este principalul jucător al echipei, 18 goluri marcate și 22 de pase decisve.

Pentru duelul din această seară, Colliton nu se poate baza pe serviciile lui Duncan Keith, Andrew Shaw și Calvin de Haan, jucători destul de importanți. Pentru postul de portar, alegerea se va face dintre Corey Crawford și Robin Lehner. Ambii împârțindu-și până în prezent meciurile. Rămâne de văzut cine va fi desemnat titular pentru acest duel. Ambii dețin medie de sub 92% procentaj apărare, aproximativ 3 goluri încasate per meci, extrem de mult. Dețin o medie de 2,80 goluri marcate per meci, în timp ce partea defensivă cedează minim 3 goluri încasate. Ultimele 5 confruntări din campionat s-au soldat cu un număr total de minim 5 goluri înscrise.

De cealaltă parte, Colorado se află pe locul secund în campionat, 45 de puncte acumulate în cele 33 meciuri susținute. Nathan MacKinnon este cel mai important jucător ai echipei, acesta reușind să marcheze până în prezent 20 de goluri și să deseneze 31 de pase decisive. Erik Johnson și Cale Makar sunt în continuare accidentați, ultimul enumerat reușind să impresioneze extrem de mult în acest sezon, 8 goluri marcate și 20 de pase decisive. Dețin cel mai bun atac din Conferința de Vest, aproximiativ 3,65 goluri marcate pe fiecare partidă, în timp ce media totală al golurilor încasate se regăsește la 2,78.

În 12 din ultimele 15 confruntări, tabela de marcaj a suferit de cel puțin 5 ori. Cele două formații au avut parte de 5 dispute directe în acest an, 4 dintre acestea terminându-se cu un minim de 5 goluri marcate. Pronosticul meu pentru acest duel este:

Ponturi hochei pe gheată Chicago Blachawks – Colorado Avalanche: peste 4,5 goluri, cotă 1,38 la Fortuna

Checkers – Hartford Wolf Pack, ora 02:00

În completarea numărului de pronostic, am ales să mizez pe duelul dintre Charlotte Checkers – Hartford Wolf Pack. meci din competiția AHL. Mizăm și la această dispută pe minim 5 goluri înscrise.

Ponturi hochei pe gheață Checkers – Hartford Wolf Pack: peste 4,5 goluri, cotă 1.46 la Fortuna

Biletul zilei hochei pe gheață – 18.12.2019