Biletul zilei in cota 2 din fotbal 04.12.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei in cota 2 din fotbal 04.12.2019

În această seară, începând cu ora 18:00, CFR-Sepsi este confruntarea ce ne va deschide dubla zilei de astăzi. Clujenii se situează pe prima poziție în campionat, 35 de puncte acumulate în cele 18 partide deja susținute.

Pe teren propriu, aceștia sunt o adevărată forță, având 7 victorii consecutive și un golaveraj fantastic, 26-2. Însă, Dan Petrescu nu este nici pe departe mulțumit de situația curentă, acuzând din nou cumulul infernal de partide susținute într-un timp foarte scurt. După acest duel, CFR va face deplasarea pe stadionul Municipal din Botoșani, pentru ca apoi să revină în Gruia, luptându-se cu scoțienii de la Celtic pentru o primăvară europeană.

Premier League – Pariuri speciale pentru Manchester UTD – Tottenham>>>

De partea cealaltă, Sepsi se regăsește pe a 16-a poziție în campionat, 19 puncte acumulate, jumătate dintre acestea fiind obținute în urma rezultatelor de egalitate, 10 la număr. Vin după o victorie destul de neașteptată, scor 1-0, împotriva leilor din Bănie. Au suferit recent schimbare de antrenor, neamțul Laszlo fiind înlocuit de către Grozav. Dețin al 3-lea cel mai slab atac din Liga 1, 16 goluri marcate, doar Voluntari și sibienii de la Hermannstadt poziționându-se mai rău. Arbitrul acestei confruntări este Andrei Chivulete, cu medie impresionantă de cartonașe arătate, 8,13. CFR fiind arbitrară de Chivulete în acest sezon doar de două ori, ambele confruntări terminându-se cu un număr de cel puțin 5 cartonașe arătate, în timp ce Sepsi a avut parte de serviciile acestuia o singură dată, chiar în prima etapă din acest sezon. Însă, fiind debut de campionat, tensiunea din joc a fost aproape inexistentă.

În continuarea acestei duble, am ales să mizez pe minim 3 goluri văzute pe tabelă la confruntarea dintre PSG-Nates, pronostic cât se poate de logic.

Inregistreaza-te cu un singur click si profita de cele mai mari cote de pe piata – Incaseaza instant 500 RON la prima depunere>>>