Biletul zilei GNT – 07.10.2020

Biletul zilei GNT – 07.10.2020

Astazi avem cateva evenimente importante, atat meciurile de pregatire ale echipelor nationale, cat si evenimente din alte sporturi. O parte dintre acestea le regasiti pe biletul zilei de astazi.

Biletul zilei GNT – 07.10.2020

SAIU

Al-Hidd – Busaiteen

Un eveniment din etapa cu numarul 18 din Bahrain Premier League le aduce fata in fata pe Al-Hldd si Buisateen. Practic, liderul la zi primeste vizita celor de pe locul 7, intr-un duel in care Al-Hidd isi poae consolida pozitia. Cert este ca sunt doua formatii in forma, ambele vin dupa doua victorii consecutive In schimb, vreau sa remarc media de cel putin 2.5 goluri care se inscrie in campionatul din Bahrain. Cele doua au reusit sa joace spectaculos, in tur, Al-Hill castigand cu 3-0.

Pronostic Al-Hill vs Busaiteen: peste 2,5 goluri, cota 1.40

Marco Birlan

Rivalitatea fotbalistica intre Portugalia si Spania este recunoscuta. Problemele intre cele doua teritorii sunt de veche durata, iar infiltratiile ajung chiar si in politica. Sportiv vorbind, cele doua pot oferi spectacol indiferent de formula de start aleasa. Vorbim de doua stiluri de joc ofensive, iar un astfel de duel reprezinta ocazia perfecta pentru tineri sa demonstreze.

Pronostic Portugalia vs Spania: ambele echipe marcheaza, cota 1.65

Catalin Alexandru

Astazi mizez pe un duel ce se anunta extrem de echilibrat in sferturile turneului de la Roland Garros. Stefanos Tsitsipas si Andrey Rublev reediteaza duelul de acum doua saptamani din finala turneului ATP de la Hamburg. Rusul se impunea atunci in 3 seturi extrem de disputate. La o partida echilibrata ma astept si astazi, Tsitsipas doreste clar sa-si ia revansa in fata rusului dupa finala pierduta la Hamburg, insa, si Rublev are multe arme cu care ii poate pune mari probleme grecului. Ma bazez pe o partida care se va intinde ca durata si seturi, asa au aratat mai mereu meciurile dintre cei doi.

Pronostic: Stefanos Tsitsipas vs Andrey Rublev: peste 35.5 game-uri, cota 1.47

Alex Iacob 

Pronosticul oferit astăzi vine dintr-o liga inferioară din Austria; confruntarea dintre Schwaz si Worgl.

Voi miza pe un pariu pe goluri, ambele echipe marcheaza la o cotă de 1.45 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece amabele echipe au o medie ridicată de goluri.

De exemplu în 13 din ultimele 15 meciuri disputate de Schwaz am avut parte de goluri marcate de ambele echipe. De partea cealaltă, în 12 din ultimele 15 meciuri jucate de Worgl am avut parte de goluri marcate de ambele echipe. Mai mult de atât, 5 din ultimele 6 confruntări directe ambele echipe au reușit sa marcheze.

Pronostic: Schwaz vs. Worgl -> Ambele echipe marchează @ Cotă 1.52 la Superbet

 

PARIAZA AICI BILETUL ZILEI GNT