Biletul Zilei GNT – 06.10.2020

Biletul Zilei GNT – 06.10.2020

Revenim in fortă cu un nou bilet al zilei format din opiniile staff-ului GNT. Ieri un singur gol ne-a lipsit sa il inverzim. Fotbalul italian ne-a impiedicat sa reusim lucrul acesta, dar astazi se anunta o zi mai buna.

Biletul Zilei GNT – 06.10.2020

Catalin Alexandru

Astazi o sa imi indrept atentia catre partida de la turneul WTA de la Roland Garros dintre Elina Svitolina si Nadia Podoroska. Favorita numarul 3 la castigarea turneului de la Paris are de partea sa experienta in aceasta partida. Pe langa experienta, Svitolina arata si o forma foarte buna, cedand doar un singur set pana in acest moment in fata Renatei Zarazua. De partea cealalta, Podoroska trece prin cea mai buna perioada a carierei. Este pentru prima data pe tabloul principal de la Roland Garros, jucand 3 partide si in calificari. A ajuns in aceasta faza a competitiei datorita in mare parte tabloului, nu a jucat impotriva unor adversare de calibru. Svitolina are mult mai multa experienta in a gestiona asemenea meciuri, este si jucatoarea mai valoroasa din aceasta confruntare si nu vad cum ar putea pierde aceasta partida. Mizez pe o victorie a Elinei Svitolina la o diferență de minim 3 game-uri,  cota fiind de 1.44 oferită de Betano.

Svitolina vs. Podoroska -> Svitolina câștigă la minim 3 game-uri diferență @ Cotă 1.44 la Betano

SAIU

The New Saints – Newtown este un joc din campionatul Tara Galilor. Este etapa cu numarul 7, dar TNS este lider desi a evoluat in doar cinci meciuri. Are 13 puncte si un golaveraj care indica intentiile acesteaia, 21 de goluri inscrise si doar 2 primite. In schimb, Newtown este o formatie cu probleme in meciurile din deplasare, unde dupa trei asemenea meciuri a adunat un singur punct.

Gazdele vin montate, inca nu au cunoscut esecul, iar mai presus decat tat, in 2020, in cel mai recent joc direct i-a aplicat o corectie lui Newtown. 6-1 a fost scorul, ceea ce confirma oarecum diferenta de valoare. Cu o medie de 5 goluri per meci, ma astept sa o vad cum face din nou recital, iar la final sa obtina un succes linistitor.

TNS – Newtown: gazdele marcheaza peste 2,5 goluri, cota 1.65 la Betano

Marco Birlan

Sunderland a decazut enorm. De la o formatie ce lupta pentru prima jumatate a clasamentului din Premier League, echipa se zbate acum in esalonul al 3-lea al Angliei. De 3 ori s-au mai intalnit acestia cu Carlisle si de fiecare data au reusit sa se impuna. Echipa beneficiaza de avantajul terenului propriu, de istoricul meciurilor directe si de experienta superioara.

Sunderland vs Carlisle: Sunderland castiga @ 1.57 la Unibet

Alex Iacob

Astazi am ales sa mizez pe minim 4 seturi la meciul de tenis dintre Schwartzman si Thiem de la Roland Garros. Avem pentru acest pariu o cotă de 1.55 oferită de Betano. Ma astept la un meci echilibrat, unde deși Thiem este favorit sa câștige, argentinianul este capabil sa îi pune probleme acestuia si chiar sa producă surpriza.

Austriacul vine după un meci lung cu Gaston pe care l-a învins greu cu scorul de 3-2 și poate fi puțin obosit; spre deosebire de acesta, Schwartzman nu a cedat nici un set in cele 4 victorii la acest turneu.

Argentinianul trece printr-o perioadă foarte bună, a reușit sa il învingă pe Nadal la Roma și sa facă un meci bun cu Djokovic în finală.

Thiem s-a “clătinat” destul de serios cu Gaston în meciul precedent însă are de aparat două finale consecutive aici la RG, ceea ce ar trebui sa facă acesf duel unul foarte disputat.

Schwartzman vs. Thiem -> Peste 3.5 seturi @ Cotă 1.55 la Betano

CLICK AICI PENTRU A PARIA BILETUL ZILEI DE LA STAFF-UL GNT