Biletul zilei cota 20 din Uefa Champions League – 11.12.2019

Biletul zilei
Biletul zilei cota 20 din Uefa Champions League – 11.12.2019

 

Biletul zilei de azi 11.12.2019 este alcătuit din cele 8 meciuri din Uefa Champions League, unde încheiem etapa grupelor cu o cota 20 oferit in cadrul casei de pariuri Betano! 

Într-o zi in care ne bucurăm din nou de spectacolul din Champions League, m-am hotărât să fac un bilet de “urmărire”.

Vorbim de un bilet mai lung, un bilet in care am analizat fiecare meci în parte și am ales opțiunea care mi s-a părut mai sigură.

1. Man. City deși este deja calificată, este echipa mult mai valoroasă din toate punctele de vedere, asa ca ma aștept sa nu piardă acest meci. Pe alta parte nu cred ca vom avea parte de mai mult de 5 goluri, englezii nu au de ce sa forțeze, iar croații nu cred ca pot inscrie mai mult de un gol in acest meci.

2. Shakhtar este echipa mai omogenă si are un joc mai organizat decat Atalanta. Ucrainienii au prima șansă la calificare si ma aștept sa faca un meci bun pe teren propriu si sa nu piardă din mână calificarea.

3. Atletico Madrid este obligată sa câștige pentru a fi sigura de calificare, in timp ce rușii nu mai au nici o șansă la calificare, astfel ca ma astept ca trupa lui Simeone sa se impuna in stilul clasic cu puține goluri.

4. Bayern cu Tottenham sunt deja calificate de pe primele 2 poziții asa ca asteptam sa ne ofere spectacol de goluri, având in vedere ca sunt 2 echipe de goluri fără presiunea mizei.

5. Belgienii de la Brugge au arătat foarte bine pe Bernabeu in tur si acum are in mâna calificarea in primăvara Eurola League. Azi, într-un duel cu Real Madrid deja calificată si lipsită de mare parte din titulari, nu cred că vor pierde pe teren propriu.

6. La Leverkusen cu Juventus ma astept la un meci inchis in prima parte a jocului, cu un joc prudent oferit de Leverkusen, care are nevoie de o victorie cu Juventus in vederea calificării. Așadar nu cred ca vom avea parte de multe goluri in acest meci.

7. Cu PSG deja calificată și orgoliul turcilor pus în joc, nu cred că turcii se vor face de ras la Paris, astfel nu cred ca vor pierde la mai mult de 3 goluri.

8. In ultimul meci de pe bilet, cred ca Olympiakos este supraevaluată in acest meci cu cu o cotă de 1.52 la victorie. Este un meci decisiv in vederea calificării, asadar cred ca vom avea un meci strâns, in care grecii sa nu marcheze mai mult de 2 goluri.

Pariază biletul zilei cota 20 la Betano! Nu ai cont? Deschide de aici si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!