Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 7

Ponturi tenis Turneul Campionilor 2020 - Finala

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 7

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 7 se bazeaza pe cele doua semifinale care se disputa astazi. Vom avea parte de 2 meciuri extrem de interesante si echilibrate pe care sper sa le anticipam corect.

Semifinalele incep astazi de la ora 16:00 cu meciul dintre Dominic Thiem si Novak Djokovic. In opinia mea, austriacul porneste cu prima sansa in acest meci, chiar daca casele de pariuri il vad drept outsider. In cealalta partida, Daniil Medvedev va avea un meci extrem de greu impotriva ibericului Nadal. Partida va incepe la ora 22:00.

Ponturi tenis Medvedev vs. Nadal

BILETUL DE WEEKEND DIN FOTBAL !

 

Dominic Thiem – Novak Djokovic

Casele de pariuri il vad outsider pe Thiem. Eu sunt de alta parere, austriacul a practicat un joc excelent la acest turneu si, cred eu, este peste Djokovic in acest moment. Nu as lua in calcul partida cu Rublev unde a pierdut 2-0, cel mai probabil nu a fortat pentru a avea mai mult timp de recuperare.

Am ales sa mizez pe game-uri in aceasta partida, vad un duel lung, cu minim un tiebreak in partida. Djokovic nu este in cea mai buna forma a sa insa, ramane totusi cel mai bun jucator la retur si are destule arme in a face fata mingilor trimise de Thiem cu backhand-ul. Pronosticul de peste 20.5 game-uri poate iesi si in 2 seturi mai lungi desi, il vad meci de 3 seturi. Ultima data s-au intalnit in acest an, la Australian Open. Sarbul se impunea in 5 seturi dupa fix 4 ore de joc.

Pronosticuri secundare:

  • Djokovic peste 1.5 duble greseli @1.35
  • Thiem castiga meciul @2.45
  • Novak Djokovic sub 75.5 % puncte castigate cu primul serviciu.

Daniil Medvedev – Rafael Nadal

Daca prima semifinala ii pune fata in fata pe Dominic Thiem si Novak Djokovic, in cea de-a doua semifinala avem parte de un meci in care, conform bookmakerilor, Medvedev porneste favorit impotriva lui Nadal. Cumva pe buna dreptate aici, Medvedev are un final de an extrem bun. Aici, este fara set pierdut, cea mai importanta victorie fiind cea cu Djokovic.

Chiar daca porneste favorit si are un joc foarte bun, de cealalta parte a fileului il va avea pe cel bun jucator defensiv din circuitul ATP, Rafa Nadal. Ibericul este extrem de motivat la acest turneu, scriam si zilele trecute este singurul turneu care ii lipseste. Ibericul “munceste” foarte mult pentru fiecare punct si incearca sa returneze cam orice minge. Jocul acestuia arata foarte bine, a pierdut la limita cu Thiem, dupa 2 tiebreak-uri foarte disputate.

Si aici vad o partida de 3 seturi, sunt convins ca Nadal l-a studiat foarte bine pe rusul Medvedev si va stii exact ce are de facut. Totusi, serviciul lui Medvedev a fost extrem de bun, a oferit extrem de putine sanse de break. Cred ca acelasi lucru se va intampla si astazi, rusul va evita sa intre in schimburile lungi cu Nadal unde, in opinia mea, porneste cu un usor dezavantaj. Pronosticul peste 21.5 game-uri cred ca va fii depasit destul de usor.

Pronosticuri secundare:

  • Nadal castiga minim un set @1.40
  • Medvedev peste 1.5 duble greseli @1.35
  • Durata totala setul 1 peste 42.5 minute @1.35

50 RON FARA DEPUNERE PANA PE 30 NOIEMBRIE LA BETANO

Biletul zilei din tenis la Betano