Biletul zilei din tenis – 26.10.2020

Biletul zilei din tenis – 26.10.2020

Biletul zilei din tenis – 26.10.2020 se bazeaza pe doua confruntari ce au loc la turneul ATP de la Viena. Acest turneu se va desfasura pe hard-indoor in aceasta saptamana. Venim dupa doua bilete pierdute si sper ca astazi sa reusim sa “spargem gheata” din nou. 

Cele doua meciuri formeaza o cota de 2.11. Ne vom baza pe croatul Borna Coric si pe canadianul Denis Shapovalov, favorit nr. 8 la castigarea trofeului de la Viena. 

COTE MARITE LA 888 PENTRU FCSB VS. HERMANNSTADT!

Borna Coric  – Taylor Harry Fritz:

Duelul dintre Borna Coric si Fritz deschide ziua partidelor de la Viena. Cei doi s-au intalnit de 3 ori pana acum in circuit, Coric dominandu-l clar pe adversarul sau de astazi pe fiecare suprafata.

Croatul arata foarte bine pe hard-indoor, vine dupa finala pierduta la St.Petersburg in fata lui Rublev. Pana la acel meci, Coric a trecut de Raonic si Opelka, jucatori foarte asemanatori ca stil cu Fritz. De cealalta partde, americanul Fritz nu trece prin cea mai buna perioada a carierei. La St.Petersburg era eliminat in primul tur de Norrie, in 3 seturi. La Antwerp acesta a pierdut in turul 2 in fata lui Harris, in minimum de seturi.

Astazi mizez pe o victorie a croatului. Este jucatorul mult mai in forma in acest moment, dornic sa castige trofee. Daca este conectat 100% la partida din punct de vedere mental, croatul poate sa castige cu absolut orice jucator din circuit. Coric este mult mai bun in schimburile lungi de pe baseline, sta mult mai bine la deplasarea in teren. Fritz are ceva probleme in anumite momente in a pune primul serviciu in teren. Croatul va pune mare presiune pe serviciul 2 al adversarului, fiind genul de jucator care anticipeaza foarte bine mingea a doua.

Jurij Rodionov – Denis Shapovalov:

Ultima partida a zilei la Viena este duelul dintre Rodionov, beneficiarul unui wild-card, si canadianul Denis Shapovalov. Cei doi se vor duela pentru prima data in circuitul ATP, partida fiind programata sa inceapa de la ora 20:00.

Shapovalov era eliminat suprinzator saptamana trecuta la Koln II de Simon, in primul tur. Canadianul a facut o partida extrem de slaba, a comis 13 duble greseli in 3 seturi cu francezul. Pana la acel meci, Shapovalov avea victorii pe linie, fiind eliminat in semifinale la St.Petersburg de Rublev, in 3 seturi. In Rusia, canadianul a jucat un tenis foarte frumos, serviciul si backhand-ul acestuia fiind la mare inaltime.

De cealalta parte, Rodionov pierdea in primul tur al calificarilor de la St. Petersburg cu Kotov, in 3 seturi. Pana la acel meci, austriacul a jucat pe zgura, avand evolutii oscilante. Era eliminat in turul 2 de la RG de catre Gombos, in 4 seturi. Rodionov este un jucator destul de modest, evolueaza la turnee de tip Challenger. Are doua castigate in acest an, ambele pe hard, la Morelos si Dallas, cel din urma fiind indoor.

Ma bazez pe o partida dominata cu autoritate de canadian, jucatorul mult mai bun la toate capitolele. Sunt convins ca partida cu Simon de saptamana trecuta a fost o greseala, Shapovalov doreste sa faca o figura frumoasa la Viena. Loviturile de stanga ale canadianului il vor pune in mare dificultate pe Rodionov, mizez pe o victorie a lui Shapovalov la cel putin 4 game-uri.

 

Biletul zilei din tenis la Betano

 

12 FREEBET-URI PENTRU CHAMPIONS LEAGUE