Biletul zilei din tenis – 25.10.2020

Biletul zilei din tenis – 25.10.2020

Biletul zilei din tenis – 25.10.2020 se bazeaza pe cele doua finale ATP de la Koln si Antwerp.

Cele doua meciuri formeaza o cota de 2.04. Finala de Koln ii are in prim plan pe Alexander Zverev si Diego Schwartzmann, in timp ce la Antwerp se vor duela Alex de Minaur si Ugo Humbert.

 

LISTA CU RECOMANDARI DIN FOTBAL 

Alex De Minaur  – Ugo Humbert:

De la ora 17:00, in cadrul finalei ATP de la Antwerp, se vor duela Alex De Minaur si Ugo Humbert. Australianul porneste favorit in prima confruntare directa dintre cei doi. Ambii vin dupa o saptamana foarte buna in Belgia, cedand doar cate 2 seturi in cele 4 partide disputate.

Chiar daca De Minaur porneste favorit, Ugo Humbert a jucat un tenis foarte bun in aceasta saptamana. A trecut de adversari destul de grei si incomozi, Evans, Harris si Carreno-Busta numarandu-se printre jucatorii eliminati de francez. Serviciul este principala arma a acestuia, ajutat de inaltime si suprafata foarte rapida, Humbert reuseste sa puna mari probleme adversarilor cu ambele servicii.

Mizez pe o partida mult mai echilibrata decat o arata cotele. Chiar daca De Minaur are mult mai multa experienta pe hard-indoor, Humbert a demonstrat ca se simte foarte bine pe suprafata din Belgia.  Vom miza peste 19.5 game-uri la aceasta partida, o linie care cred ca va fii depasita cu usurinta. Ambii jucatori servesc bine, ma astept la un duel decis in 3 seturi, minim 1 tiebreak.

Alexander Zverev – Diego Schwartzmann:

Ceva mai tarziu, de la ora 20:00, Zverev joaca a doua finala la Koln. Saptamana trecuta castiga tot aici, in fata lui Auger Aliassime. De aceasta data, are in fata un adversar mult mai proaspat si mai bun.

Ieri, neamtul ne-a stricat cota 2, a reusit sa se impuna in fata lui Sinner in minimum de seturi. Pana la meciul cu Sinner a pierdut set cu Millman si Mannarino, italianul conducand cu 4-2 in primul set la un moment dat.

Cred ca Zverev va avea o partida extrem de dificila astazi, comite in continuare foarte multe duble greseli. In cele 3 partide disputate pana acum la Koln II, neamtul a comis in medie cam 8 duble, in meciul cu Millman, comitand 10 duble greseli. Schwartzmann este genul de jucator foarte artagos, lupta pentru fiecare minge si nu va ceda usor in fata lui Zverev. Mizez si aici pe o partida echilibrata, decisa in set decisiv, cu multe game-uri. Cred ca vom depasi si la aceasta partida linia de 19.5 game-uri destul de usor.

 

JOACA  BILETUL ZILEI DIN TENIS LA BETANO !