Biletul zilei din tenis – 10.11.2020

Biletul zilei din tenis – 10.11.2020

Biletul zilei din tenis – 10.11.2020 se bazeaza pe doua confruntari ce au loc la turneul WTA de la Linz. La acest turneu participa si jucatoarele noastre, Sorana Cirstea si Irina Begu.

Cele doua meciuri formeaza o cota de 2.01. Ne vom baza pe duelul dintre Marta Kostyuk si Vera Zvonareva, duel destul de echilibrat in opinia mea, dar si pe experienta Barborei Krejcikvoa in duelul cu Tan.

 

LISTA CU RECOMANDARI DIN TENIS – 10.11.2020

Vera Zvonareva – Marta Kostyuk:

De la ora 17:30, Vera Zvonareva  si Marta Kostyuk se vor duela in primul tur al turneului WTA de la Linz. Cele doua jucatoare se afla pentru prima data fata in fata in circuitul WTA si anticipez o confruntare destul de echilibrata.

Pentru aceasta partida aleg sa mizez pe varianta de total game-uri in meci. Asa cum spuneam mai sus, anticipez un duel echilibrat, cu ambele jucatoare castigand cate un set. Ambele isi doresc victoria si vin dupa partide bune si victorii legate pe hard. Zvonareva, locul 173 in clasamentul WTA, joaca astazi primul meci dupa finala de la Instanbul, pierduta in fata lui Kanepi 2-0. A facut un turneu foarte bun in Turcia, reusind sa castige toate partidele pana in finala, fara sa piarda set. De cealalta parte, Kostyuk vine dupa 2  finale ITF pierdute cu Li Ann si Bellis. La fel ca adversara ei de astazi, jucatoarea din Ucraina ceda set doar in finala ambelor turnee disputate in SUA.

Pronosticul meu pentru aceasta partida este over 18.5 game-uri, bazandu-ma pe forma prin care trec ambele jucatoare pe aceasta suprafata.

Harmony Tan – Barbora Krejcikova:

Putin mai devreme, de la ora 16:00, are loc duelul dintre Tan si Krejcikova. Aici, anticipez o confruntare destul de dezechilibrata. Krejcikova este jucatoarea cu mai multa experienta in circuit si cu un joc foarte bun practicat in ultima perioada. Am vazut 2 meciuri jucate de aceasta la Ostava si pot sa spun ca m-a impresionat jocul ei pe hard-indoor, ea fiind o jucatoare obisnuita mai mult cu zgura.

Serviciul jucatoarei din Cehia a functionat foarte bine, a reusit sa-i smulga set celei mai in forma jucatoare din circuitul WTA, Azarenka. Astazi ma astept la acelasi lucru, mai ales ca in fata are o jucatoare aflata pe locul 240 WTA. Jucatoarea din Franta, a evoluat mult in ultima perioada la turneele locale din Franta. Aici, vine din calificari, a trecut in primul meci de o alta jucatoare foarte modesta, Rakhimova, beneficiind de abandonul romancei Christian din primul set al turului secund al calificarilor.

Pentru aceasta partida mizez pe jucatoarea mai experimentata. Cred ca Krejcikova este capabila sa se impuna in aceasta confruntare la minim 4 game-uri diferenta, cota 1.47 oferita de Betano.