Biletul zilei din fotbal la pariuri sportive 29.11.2020

Biletul zilei din fotbal la pariuri sporitve - GnTTips

Biletul zilei din fotbal la pariuri sportive 29.11.2020

Trebuie sa recunoastem ca evenimentele de astazi sunt foarte interesante. Avem suficiente optiuni si argumente pentru a forma biletul zilei din fotbal. In aceleasi timp, putem profita de bonusurile oferite de agentiile online.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Echipa noastra a reusit sa analizeze peste 40 de pronostiuri in acest weekend. O sa tragem linie la final si speram ca procentajul castigator sa fie pozitiv. Conteaza foarte mult ca aceste pronosticuri sa se transforme in bilete castigatoare. Pentru astazi am selectat 4 evenimente foarte interesante pentru a forma o cota de 5 din fotbal. Atentie, astazi este ultima zi in care putem profita si incasa 50 RON fara depunere de la Betano – CLICK AICI!

Biletul zilei din fotbal la pariuri sportive – 4 evenimente de urmarit!

  • Se observa faptul ca astazi programate partide foarte interesante in Seria A. ”Diavolul” milanez o infrunta in aceasta etapa pe Fiorentina. Trupa lui Pioli isi doreste in continuare sa ramana in fotoliul de lider. Desi diseara nu o joaca Zlatan Ibrahimovic, echipa are pe cine se baza in compartimentul ofensiv. Problema mare este ca Fiorentina arata ca o echipa fara orizont in acest sezon. Echipa nu a reusit sa marcheze in ultimele 4 meciuri din toate competitiile.

Duminica dintre Napoli vs AS Roma!

  • Ultimul eveniment reprezinta un omagiu pentru Diego Armando Maradona. El Pibe de Oro s-a stins din viata si a produs in soc in toata lumea. Zeul fotbalului asa cum era supranumit a facut parte din istoria lui Napoli. In acest duel sunt sigur ca jucatorii vor da totul pentru a obtine victoria. In acelasi timp, Roma va incerca sa dea o replica pe masura si sa isi pastreze locul de Champions League. Ultimele 5 meciuri directe s-a terminat cu goluri in ambele porti.

  • Continuam biletul cu doua evenimente ce necesita atentia noastra. FC Barcelona se afla pe loc 13 rusinos in La Liga. In aceste conditii, ma astept ca Messi&Co sa se mobilizeze si sa obtina o victorie clara in aceasta seara.
  • Campioana Norvegiei spera sa isi continue seria buna de rezultate. Echipa are 4 victorii in ultimele 5 etape, insa are in continuare de tras. Valerega si Rosenborg urmaresc pasii gresiti pentru a ocupa pozitia a 2-a in clasament. Drept urmare, Molde trebuie sa apeleze din nou la jucatorii de calitate din ofensiva. In ultimele 6 etape, trupa lui Erling Moe a reusit sa marcheze minim doua goluri.

Plaseaza acum biletul zilei si profita de ultima zi in care poti incasa 50 RON fara depunere – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

Prezentare cote Betano - Biletul zilei din fotbal

Citeste si..

Misiune de Black Friday la pariuri: pariaza 50 RON fara risc