Biletul zilei din fotbal jucat la Betano 25.10.2020

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei din fotbal jucat la Betano 25.10.2020

Salutare tuturor prieteni. Oferta din weekend ne permite sa avem foarte multe optiuni pentru biletul zilei din fotbal. Trebuie insa sa fim foarte atenti pentru ca putem avea parte de surprize.

Ieri nu am riscat sa va ofer un bilet mai safe pentru ca oferta nu imi garanta nimic. Pentru astazi am decis sa aleg simplu, sa ne bazam pe meciuri din campionate mai slab cotate. Vom incerca sa ne bazam pe statistica formatiilor si pe foarte multe goluri. In continuare pe site se poate gasi lista cu recomandari si cele mai bune ponturi pariuri din fotbal.

Biletul zilei din fotbal jucat la Betano – Final de weekend cu multe goluri?

Dupa cum se observa pe biletul de mai jos, am decis sa schimbam putin stilul de plasare. Astazi ne vom baza pe doua formatii interesante din campionatul austriac. Acolo se vor infrunta Wolfsberger si Rapid Vienna. In ultimele 5 confruntari directe am avut parte de fiecare data de goluri in ambele porti. In actuala stagiune, gazdele au reusit sa marcheze de fiecare data. Ma astept sa avem parte din nou de un meci frumos intre cele doua echipe din Tipico Bundesliga.

Trecem mai departe si facem o plimbare pana in Danemarca. Un meci interesant intre Aarhus GF si FC Copenhaga. Gazdele au inceput foarte bine campionatul, avand 3 victorii si 2 rezultate de egalitate. Pe cealalta parte, Copenhaga inca nu se regaseste, astfel ca o victorie ar prinde bine la moral. Ultimul duel a fost cu adevarat spectaculos, scor 2-4, victorie pentru Aarhus pe terenul celor de la Copenhaga.

Incheiem biletul cu un duel dintr-un campionat mult mai puternic. O avancronica cu toate informatiile o sa gasiti pe site-ul comunitatii. Drept este ca ambele formatii presteaza un fotbal deschis in Ligue 1. Ambele formatii se situateaza in a doua parte a clasamentului, insa meciurile lor au produs intotdeauna goluri.

În octombrie ai 50 RON FreeBet fără depunere
Pariază gratuit pe meciurile preferate!

Plaseaza acum biletul zilei si profita de cele mai mari cote din domeniul online – Nu uita sa incasezi 50 RON fara depunere>>>