Biletul zilei din fotbal 30.11.2020

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei din fotbal 30.11.2020

Salutare tuturor prieteni. Pentru astazi avem biletul zilei din fotbal ce se bazeaza pe campionate mai slab cotate. Desi este inceput de saptamana si ofera agentiilor online este restransa, am reusit sa selectez cateva evenimente.

Trebuie sa recunoastem ca am avut parte de foarte multe surprize. Totusi, am reusit ieri sa bifam cota 2 din fotbal. Un lucru ce ne ajuta foarte mult in gestionarea bugetului pentru luna urmatoare. Astazi o sa fim mai cuminti si o sa mizam modest pe biletul zilei din fotbal. Am reusit sa selectez 3 evenimente din oferta restransa de astazi. Drept urmare va sugerez sa plasati doar daca aveti incredere in pronosticurile propuse.

PONTURI BASCHET – SPANIA VS ROMANIA – VEZI AICI>>>

Biletul zilei din fotbal – Emirate, Polonia si Danemarca pe biletul Superbet!

Desigur, incepe biletul cu partida din Danemarca, acolo unde Brondby are in fata un adversar modest. Lyngby se afla pe ultima pozitie in clasament dupa cele 9 etape disputate. Oaspetii nu au reusit nicio victorie in actuala stagiune, iar golaverajul lasa de dorit. Brondby se afla pe locul 3 in clasament si vine dupa doua victorii importante in care a marcat minim doua goluri.

Tranversam in Polonia acolo unde avem un mic derby intre Lechia si Lech Poznan. Sunt doua formatii cu un golaveraj asemantor si cu probleme mari in defensiva. Situatia din clasament si meciurile directe ne ajuta sa alegem pronosticul pentru biletul nostru.

In Emiratele Arabe Saudite avem parte de un meci foarte interesant intre Sharjah si Al Ahli Dubai. Gazdele acestui meci se afla pe prima pozitie in clasament si au reusit sa marcheze in toate cele 7 etape disputate. Pe teren propriu sunt fara infrangere si au reusit sa marcheze de fiecare data minim doua goluri. Pe cealalta parte, Ah Ahli Dubai a reusit sa marcheze 18 goluri. Ca medie de goluri per meci este echipa de pe locul 2 din clasament. Cu siguranta o sa ne astept un meci cu foarte multe faze de poarta si speram ca pronosticul nostru sa fie cel corect.

Plaseaza acum biletul zilei si incaseaza 500 RON oferiti de Superbet – Profita de cele mai tari optiuni din domeniul online>>>

Prezentare cote Superbet - Biletul zilei

Citeste si..

Luni 30 noiembrie ai 25 ROTIRI GRATUITE CASH