Biletul zilei din fotbal 23.02.2020

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 23.02.2020

Salutare tuturor prieteni. Pentru astazi va recomandat biletul zilei din fotbal, avand la baza 5 evenimente.

Situatia de ieri a fost una complicata si nu am reusit sa obtinem cele mai bune rezultate, desi analiza a fost una buna per total. Fotbalul devine un sport foarte dificil de anticipat pentru ca sunt foarte multe situatii ce pot schimba pronosticul.

Liga I, România
23 februarie 2020
Universitatea Craiova20:00CFR Cluj

Observam din ce in ce mai multe greseli de exemplu in Premier League datorita VAR-ului. Un alt meci ce mi-a oferit o senzatie de dezamagire a fost partida dintre Bayern Munchen si Paderborn. Desi nu am pariat meciul respectiv, stiam ca pariorii au jucat 1/1&3+, insa gafa lui Neuer din finalul primei reprize a distrus multe bilete.

Asadar, trebuie sa ne adaptam pentru a rezista in acest domeniu si cu siguranta o s-o facem. As putea sa abordez si eu un proiect de single meci, sa il postez in fiecare zi si sa ma laud cu 15-20 de reusite, insa imi doresc mai mult de atat, insa nu critic strategia nimanui. Fiecare trebuie sa joace asa cum isi doreste, in final conteaza doar profitul.

Pentru astazi am selectat 5 evenimente din fotbal ce mi se par foarte interesante. Ne bazam pe meciuri ce se desfasoara si in Liga 1, acolo unde lupta pentru play-off se anunta extrem de interesanta. Ieri am incercat sa nu ma bazez pe echipele ce nu au jucat in cupele europene, insa acest lucru nu a contat. Gasiti putin mai jos optiunele mele pentru astazi, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta multa tuturor si fara excese!

Profita de cele mai mari cote de pe piata si joaca in acest weekend cu 500 RON bonus instant – Plaseaza acum biletul zilei din fotbal>>>