Biletul zilei din fotbal 12.01.2019 – Gabriel

686
biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 12.01.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pentru astazi va propun biletul zilei din fotbal, avand la baza 4 evenimente.

Fratilor, luam cu asalt partidele din Anglia pentru ca acolo regasim cele mai interesante partide de astazi din punctul meu de vedere. Am luat partide din fiecare campionat, Premier League, Championship sau Anglia League One, pentru a forma biletul zilei in cota 3.73. Am ales sa plasez biletul pe platforma de pariuri online a celor de la Sportingbet, acolo unde am reusit sa mai castigam in trecut doua bilete in cota 12, respectiv 8, iar pe langa am avut si alte realizari, astfel bugetul nostru este unul foarte bun. Gasiti putin mai jos optiunile mele, iar daca aveti incredere va invit sa plasati biletul. Bafta tuturor si pariati responsabil!

In ultima perioada plaforma online a celor de la SportingBet s-a dezvoltat intr-un mod pozitiv, asigurand pariorilor un bonus usor de rulat, dar si foarte multe optiuni de pariere. Cel mai important aspect reprezinta faptul ca limitarile nu mai sunt atat de drastice si ca cotele de la pariurile LIVE sunt excelente.

Biletul zilei:

Obtine 200 RON bonus si pariaza biletul – CLICK AICI!