Biletul zilei din fotbal 10.11.2019

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei din fotbal 10.11.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi biletul zilei din fotbal este format din 6 evenimente.

Asa cum spuneam si in articolul din cota 2, astazi avem foarte multe derby-uri interesante si va anunt de pe acum ca acest bilet este foarte complicat. Spun ca este complicat pentru ca am ales sa ma bazez pe derby-uri din Seria A, Premier League, SuperLiga sau Liga 1. Personal am analizat fiecare meci in parte, insa este greu sa dai un pronostic in astfel de meciuri, dar am decis sa ma bazez pe inspiratie.

OFERTA ZILEI – INCASEZI 300 RON PENTRU VICTORIA CFR-ULUI>>>


Am hotarat sa ma bazez pe echipe lui Jurgen Klopp pentru ca ca pe ”Anfield Road”, Liverpool este o altfel de echipa. Putem sta sa analizam cel putin o ora acest meci si tot nu ar fi suficient pentru ca in teren se afla jucatori de milioane de euro, iar cei doi antrenori sunt cu totul speciali. Cred totusi ca Liverpool pleaca cu prima sansa pentru ca Pep Guardiola are cateva lipse in compartimentul defensiv. Este foarte posibil sa avem parte de un X la pauza sau la final, insa cred ca Liverpool poate surprinde.

Am mai ales alte meciuri interesante precum Juventus – Milan, acolo unde cred ca ”diavolii” nu vor risca prea mult in fata campioanei.

Cu siguranta o sa vedem un meci interesant si in Liga 1, acolo unde Dinamo o va infrunta pe ”Stefan cel Mare” pe campioana CFR Cluj. Stim foarte bine ca trupa lui Dan Petrescu vine dupa o victorie foarte importanta in Europa League, asa ca este foarte posibil sa joace cu a doua garnitura in aceasta seara, insa nu o sa fie diferenta prea mare. Cred ca meciul o sa fie echilibrat in prima repriza si este posibil sa vedem un egal.

Gasiti putin mai jos toate optiunele mele si va invit sa profitati de cele mai mari cote pe bune din acest weekend. Toate propunerile mele se gasesc in oferta celor de la Betano(vezi oferta), acolo unde poti incasa un bonus foarte consistent la prima depunere. Bafta tuturor!


ADAUGA MECIURILE PE BILETUL TAU SI INCASEAZA BONUSUL>>>