Biletul zilei din fotbal 07.12.2020

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei din fotbal 07.12.2020

Salutare tuturor prieteni! Avem parte de un nou inceput de saptamana in care putem confirma. Incepem actiunea cu biletul zilei din fotbal ce are la baza 3 evenimente din fotbal.

 

Rezultatele din weekend au fost per total destul de bune si am reusit sa bifam cateva bilete. Din pacate ieri am incheiat o serie de 4 bilete castigatore, insa sunt multumit de procentajul castigator. Pentru astazi nu o sa fortam prea ca ne vom contra pe partidele din Uefa Champions League.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Biletul zilei din fotbal – Saptamana noua / asteptari noi!

  • Biletul zilei debuteaza cu un meci din Liga 1, acolo unde Univ. Craiova si Gaz Metan se vor infrunta. Trupa lui Papura a ramas in urma in clasament dupa cele doua etape in care nu a reusit sa castige. Astazi ii vor intalni pe medieseni, o echipa ce poate pune probleme, iar asta s-a observat. In etapa trecuta au pierdut cu greu in fata FCSB-ului, scor 2-3. Vorbim despre doua formatii ofensive si cu multa motivatie de a confirma. Craiova are nevoie mare de puncte pentru a ramane aproape de FCSB in clasament.
  • Southamton nu este din intamplare in top 10 in Premier League. Echipa are resursele necesare in acest sezon pentru a lupta pentru un loc de Europa League. Totusi, se anunta un meci echilibrat pentru ca se joaca pe terenul celor de la Brighton. Desi au trecut doar 10 etapa, echipa se afla foarte aprope de zona rosie. Astfel ca orice punct sau victore este extrem de importanta. Cred ca X2-ul acopera cumva cele doua posibilitati din acest meci.
  • In Eerste Divisie avem doua formatii ce au stil de joc asemanator. O sa observam ca se afla in aceeasi zona a clasamentului. Sunt despartite de un singur punct, insa golaverajul este foarte similar. Totusi, sunt doua formatii cu o medie foarte mare de cornere per meci. Ambele formatii au produs in medie peste 10,5 lovituri de la coltul terenului. FC Eindhoven are de fapt cea mai mare medie din liga a 2-a olandeza.

PLASEAZA ACUM BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS>>>

Biletul zilei din fotbal 07.12.2020

Citeste si..

Primele 5 pariuri la Betfair îți aduc 100 RON Bonus. Poți face asta de 5 ori!