Biletul Zilei de cota 3 – 12.04.2020

Biletul Zilei de cota 3 – 12.04.2020

Premier League, Belarus
12 aprilie 2020
FC Minsk14:00Bate Borisov

Marius vine cu o propunere interesanta astazi, un bilet combo de cota 3. Pe langa Meciul Zilei pe care l-a oferit, colegul meu isi continua increderea in Istiqlol, campioana din Tajikistan.

  • La capitolul fotbal, biletul se bazeaza pe 3 tari diferite. BATE Borisov are o deplasare dificila la FC Minsk, acolo unde in mod normal ar trebui sa scoata macar un punct pentru a iesi din perioada dificila. Chinandega si Real Esteli anunta spectacol la U20 in Nicaragua, o liga recunoscuta pentru goluri.
  • Puteti gasi avancronici din fotbal si eSports -> AICI!
  • In ultimul duel din fotbal, Istiklol promite din nou show in Tajikistan, in fata celor de la CSKA Pamir. De asemenea, Marius asteapta puncte si la un duel interesant de Baschet din Taiwan, intre Yulon Dinos si Taiwan Beer.
Oferta este una restransa in aceste zile, insa echipa GNT incearca sa aduca mai aproape de voi orice eveniment sportiv. Multa bafta!

Fortuna este casa de pariuri pe care a ales-o Marius pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!