Biletul zilei cota 2 de azi – 09.05.2019

281
Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 09.05.2019

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit din 2 meciuri din tenis WTA din cadrul turneului de la Madrid: Bertens vs. Kvitova si Bencic vs. Osaka.

1. Bertens – Kvitova

Serviciul ambelor jucatoare a fost unul bun, drept dovada stau si rezultatele inregistrate. De altfel, ele au fost adversare si in urma cu doua saptamani, in semifinala turneului de la Stuttgart, unde s-a jucat set decisiv. Cum ambele servesc bine, trebuie sa ne asteptam la un meci strans, in care sa luam serios in considerare un meci disputat. Ele s-au duelat si in editia trecuta a turneului de la Madrid, Kvitova castigand si atunci in trei seturi.

2. Bencic – Osaka

Joi o sa fie pentru a patra oara cand se vor duela in meci direct. Bencic conduce cu 2-1, insa, in singura partida avuta pe zgura, Osaka s-a impus. S-a intamplat in urma cu ceva timp, deci este irelevant. Totusi, ambele sportive au aratat bine in turul anterior. S-a vazut crestere in joc si acomodarea cu fiecare tur disputat. In acest context, in care au servit foarte bine si au returnat, este posibil sa avem un meci strans, in care sa avem cel putin 19 game-uri.

Pariază biletul zilei cota 2 la Betano si primesti un bonus de 500 RON la prima depunere!

Click aici!