Biletul zilei cota 2 de azi de la Alex – 06.10.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi de la Alex – 06.10.2019. Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit din două meciuri de fotbal, M’gladbach vs. Augsburg si Wolsburg vs. Union Berlin.

M`gladbach vs Augsburg

1. Vulnerabila din toate punctele de vedere, Augsburg arata foarte rau in acest sezon fiind printre cele mai slabe echipe din Bundesliga. Mai mult, n-a mai castigat pe Borussia Park din 2015 si atunci o facea tot luand cel putin un gol. Gladbach e greu de ucis in meciurile de pe propria arena si lucrul acesta ma face sa ma gandesc la un duel in care gazdele sa nu piardă si sa se marcheze minim 2 goluri in meci, la o cota de 1.35 oferita de Betano.

Wolfsburg vs Union Berlin

2. Union Berlin are probleme destul de mari in aparare si isi merita statutul de outsider pe care il primeste din partea caselor de pariuri. Wolfsburg are jucatori cu experiență mai mare ce evolueaza la nivel destul de bun pentru o echipa care vizeaza jumatatea superioara a clasamentului. In alta ordine de idei, Wolfsburg vs Union Berlin pare genul acela de meci in care poti avea incredere in cota favoritei. Cum cred ca vom avea parte si de goluri am ales acest pronostic oferit de Betano, in care am o incredere sporită: 1X & peste 1.5 goluri la o cota de 1.55

PARIAZA ACUM LA BETANO