Biletul zilei cota 2 de azi – 23.10.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 23.10.2019

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit din doua meciuri de fotbal din Uefa Champions League, Leipzig vs. Zenit si Salzburg vs. Napoli.

1. Leipzig – Zenit St. Petersburg 

RB Leipzig nu impresioneaza in ultima vreme si cred ca rusii sunt capabili sa plece cu puncte din Germania. Acestia vin dupa un 6-1 in campionat si ofensiva lor arata foarte bine. Oaspetii pot profita de aceasta oportunitate si pot lua o optiune serioasa la calificare.
Nu cred ca nemtii pot câștiga la mai mult de un gol diferenta, iar cota pentru un handicap pe Zenit este de 1.47 si este oferita de Betano.

2. Salzburg – Napoli

Salzburg are de luat o revansa. Dat fiind faptul ca in sezonul trecut al cupelor europene a fost eliminata din optimile Europa League. Atunci italienii au iesit mai bine, castigand cu 4-3 la general, dupa ce in Austria a fost 3-1 pentru campioana Austriei.
Totusi, cert este ca austriecii joaca un fotbal placut, cu meciuri ce se lasa cu multe goluri. Acestia stiu sa puna presiune pe adversari, atunci cand lasa vreo bresa si nu ezita sa iasa de fiecare data la atac.
Drept urmare, ma astept sa vedem un joc disputat, cu ocazii de o parte si de cealalta, cat si cu goluri.
Mizez pe minin un gol in prima repriza, cota fiind de 1.25 oferita de Betano.

BILETUL ZILEI COTA 2 SE POATE PARIA LA BETANO! 

DACA NU AI CONT, DA CLICK PE ACEST LINK PROMOTIONAL SI PRIMEȘTI 500 RON BONUS!