Biletul zilei cota 2 de azi – 23.08.2019

1126
Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 23.08.2019

Biletul zilei cota 2 de astazi este alcătuit din 3 meciuri: Koln vs. Dortmund, Craiova vs. Astra si Poli Iasi vs. Chindia Târgoviște.

1. Koln – Dortmund

De aproape cinci luni nu a pierdut Dortmund, timp in care a obtinut 11 victorii consecutive in care s-au marcat si cel putin 2 goluri. Atat amicale, cat si in meciurile oficiale, Borussia si-a pus la punct adversarii intalniti.
Koln nu este o echipa de temut, fapt pentru care din start ma astept sa primeasca rapid gol.
In aceeasi masura, asa cum a inceput sezonul, victoria oaspetilor are cele mai mare sanse de reusita, insa voi miza pe pronsoticul X2& peste 1.5 goluri la o cota de 1.30.

2. Craiova – Astra

Oltenii au nevoie de o victorie pentru a reveni pe linia de plutire. Acestia au ocazia sa obtina acest lucru in fata propriilor suporteri si cred ca o vor reusi. Au resuresele necesare sa faca acest lucru, iar Astra nu prea pune mari probleme mai ales in deplasare.
Mizez pe un 1X la o cota de 1.22 oferita de Betano.

3. Poli Iași – Chindia Târgoviște

Iasi traverseaza o perioada forte buna si ma astept sa continue cu evolutiile solide. Echipa are nevoie de un nou succes pentru a putea ataca prima pozitie, iar adversarul nu e cel mai greu. Chiar daca a castigat cu Dinamo, Chindia s-a clatinat serios, mai ales pe final de meci. Echipa greseste des in compartimentul defensiv, lucru de care gazdele ar putea profita. Recomandarea mea este pronosticul 1X la o cota de 1.15 oferita de Betano.

BILETUL SE POATE JUCA LA BETANO!

DACA NU AI CONT, DĂ CLICK PE ACEST LINK PROMOȚIONAL SI PRIMEȘTI 500 RON!