Biletul zilei cota 2 de azi – 22.10.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 22.10.2019

Biletul zilei cota 2 de astazi este alcătuit dintr-un singur meci de fotbal din Uefa Champions League, Atletico Madrid vs. Bayern Leverkusen.

Leverkusen este in top 5 echipe de posesie din “”fotbalul mare” alaturi de Barcelona, Man. City, Real Madrid si Bayern Munich.
Spre exemplu, Leverkusen a avut 66% posesie cu Frankfurt (in deplasare) , 65% posesie cu Leipzig (pe teren propriu), 51% cu Juventus (in deplasare), 66% cu Dortmund (in deplasare)

De partea cealaltă, Atletico Madrid nu este o echipa care sa se bazeze foarte mult pe posesie, trupa lui Simeone reusind sa câștige multe meciuri avand o posesie mai mica decât a adversarilor.
Spre exemplu in ultimul meci cu Valencia de pe teren propriu a avut 44% posesie. Intr-un alt meci tare cu Real Madrid, tot pe teren propriu a avut tot 44% posesie. In Champions League, cu Juventus pe teren propriu a avut 46% posesie.

Anticipez un meci in care Atletico Madrid va avea ocaziile de gol mai mari si chiar sansa de a castiga partida, dar un meci in care mingea va sta mai mult la Leverkusen.
Asadar mizez pe pronosticul sub 44.5% posesie Atletico Madrid la o cota de 1.87 oferita de Betano.

BILETUL ZILEI COTA 2 SE POATE PARIA LA BETANO! 

DACA NU AI CONT, DA CLICK PE ACEST LINK PROMOTIONAL SI PRIMEȘTI 500 RON BONUS!