Biletul zilei cota 2 de azi – 18.11.2019

Cota 2 din fotbal 28.08.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 18.11.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit dintr-un singur meci de fotbal, Spania vs. România, in ultimul meci din Grupa F din cadrul calificărilor pentru Euro 2020.

Selectionata de fotbal a Romaniei a clacat din nou. Cu putine zile in urma, in fata unui stadion arhiplin, tricolorii au pierdut cu 0-2 in fata Suediei. A fost un esec dureros pentru cei aproximativ 50.000 de fani veniti pe Arena Nationala. De altfel, acela era meciul de care se putea lega o eventuala calificare la Euro in urma acestor calificari. Esecul cu Suedia o mentine pe locul al treilea, cu 14 puncte, tot atatea cate are si Norvegia.

Cosmin Contra & Co. trebuie sa se adune si sa raspunda pozitiv in primavara. Atunci urmeaza sa se joace barajul pentru calificarea la Euro, ca urmare a noului regulament. Astfel, pana la sfarsitul lunii urmeaza ca Romania sa-si afle adversarul din semifinalele barajului.

Atat România cat si Spania nu mai au ce pierde si nici ce câștiga, așa ca ma aștept la un meci deschis cu multe ocazii de poartă.
Am gasit un pariu pe șuturi pe poartă pentru România la o linie de 2.5 destul de accesibilă oferită de Betano si cu o cotă de 2.15.
In această campanie România a avut de fiecare dată minin 3 suturi pe poartă: 5 in deplasare si 4 acasă cu Suedia, 7 in deplasare si 7 acasă cu Norvegia, 11 in deplase si 8 acasă cu Feroe, 7 in deplasare si 6 acasa cu Malta și 3 acasă cu Spania. Așadar mizez pe faptul ca va avea si acum minin 3 șuturi pe poartă.

Biletul zilei cota 2 se poate juca la Betano!

Daca nu ai cont da click aici si vei primi un bonus de 500 RON la prima depunere!

Promoție: Cota 35 pentru Spania si cota 150 pentru România

1. Înscrie-te

Înregistrează-te de AICI folosind codul promoţional ZFBNNH.

2. Pariază

Primeşti cota mărită de 35 pentru SPANIA sau 150 pentru ROMÂNIA. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.

3. Câştigă

Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

cote marite spania romania