Biletul zilei cota 2 de azi – 07.11.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 07.11.2019

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit dintr-un singur meci din Europa League, de la confruntarea din CFR Cluj si Rennes.

Clujenii se simt foarte bine pe teren propriu. Faptul ca il pot avea aproape pe Dan Petrescu este un aspect de care trebuie sa tinem cont. “Bursucul” stie bine sa motiveze jucatorii si ajutat si de noroc, a ajuns in postura de a catiga doua din trei meciuri disputate.
Cu o victorie CFR va fi foarte aproape de o calificare, in timp ce pentru Rennes sansele de a obtine această performanță sunt foarte mici si nu cred ca isi vor da foarte mult interesul pentru acest meci.
Totusi Rennes a arata in meciul tur ca este foarte periculoasă in atac, chiar si cu 2 oameni in minus a reușit sa puna presiune pe clujeni si sa aibe cateva ocazii foarte mari. Astfel ca nu este deloc exclus ca acestia sa marcheze, mai ales ca joca din postura in care pare a nu a mai avea nici o miza si ar trebui sa joace deschis si fara presiune.
Nici clujeni nu mai sunt aceea echipa care sa joace super defensiv si unde meciurile acestora sa se termine cu putine goluri. Situația s-a schimbat in acest sezon si vedem foarte multe meciuri ale CFR-ului ce se termina cu multe goluri.
Avand in vedere ca ma aștept la un meci in care CFR Cluj sa nu piardă, dar si la un meci in care Rennes va juca deschis si unde ar trebui sa vedem minin 2 goluri am ales pronosticul 1X & Peste 1.5 goluri la o cota de 2.02 oferita de Betano.

BILETUL ZILEI COTA 2 SE POATE PARIA LA BETANO! 

DACA NU AI CONT, DA CLICK PE ACEST LINK PROMOTIONAL SI BA 500 RON BONUS!