Biletul zilei: Cota 2+ cu sanse mari de reusita azi 11.11.2018

114

Biletul zilei: Cota 2+ cu sanse mari de reusita azi 11.11.2018

Salutari pariori,

Stiu ca foarte multi dintre cititorii nostri urmaresc biletele la pariuri pentru cota 2. Pentru astazi va propun un bilet cu un singur pronostic care are sanse bune de reusita si in opinia mea este un pariu cu valoare de care trebuie sa profitam la maxim.

Incepand cu ora 22:00 , Monaco primeste vizita celor de la PSG. Din pacate situatia pentru gazde nu este tocmai roza, echipa este in deriva si deocamdata nu da semne de revenire. Despre PSG nu are rost sa spunem nimic, cifrele vorbesc de la sine: locul 1 in Ligue 1, 12 victorii din 12 meciuri, o medie de 3.4 goluri/meci cu Mbappe si Neymar marcatori a 20 de goluri.

Iata despre ce e vorba. Daca vom consulta oferta agentiei de pariuri online Unibet, vom vedea o promotie care dubleaza castigurile la pariurile plasate pe marcatori in limita a 500 lei, daca acestia reusesc o dubla. Detaliile sunt mai jos:

1. Acceseaza pagina speciala a promotiei. Click AICI.

2. Opteaza pentru oferta

3. Plaseaza un pariu pe gol marcat in meci, la una dintre cele 3 partide din oferta

4. Daca jucatorul ales de tine reuseste o dubla atunci castigurile vor fi dublate.

5. Daca jucatorul ales de tine marcheaza o singura data, atunci incasezi pariul la cota normala.

6. Castigurile sunt cash si se crediteaza in maxim 48 de ore.

Exemplu:

Personal merg pe mana celor de la PSG, si il voi alege ca marcator pe Neymar ( desigur este alegerea mea, voi puteti merge pe Mbappe sau oricare alt marcator de la cele 3 meciuri propuse: City – United, Juventus – Milan sau Monaco – PSG) si voi miza sumele incat sa profit de plafonul maxim de castiguri permis de oferta.

Concluzii:

Neymar inscrie oricand  in meci: investitie 840 lei, castig 1344 lei, profit: 504 lei

Neymar inscrie o dubla sau mai multe goluri: investitie 840 lei, castig 1344 lei, profit 504 lei (cota normala) + 500 lei ( dublarea profiturilor conform ofertei promotinale) = 1004 lei

Neymar NU inscrie : vom avea o pierdere de 840 lei.

IMPORTANT: Daca tot ai ajuns sa citesti pana la finalul articolului si vei accesa site-ul Unibet, atunci trebuie sa iti spun ca mai exista inca un concurs cu inscriere GRATUITA, la care daca ghicesti Marcatorul si minutul golului in meciul Manchester City – Manchester United poti castiga jackpotul de 125.000 lei! Da, stiu sansele sa ai norocul asta sunt ffff mici, dar daca tot e gratuit merita sa incerci, vorba aia nu stii de unde sare iepurele! Click AICI pentru a participa si tu GRATUIT!

Mult noroc va doresc azi si spor la castiguri!

PS: Daca ti-a placut articolul acesta, atunci as aprecia daca l-ai distribui pe social media folosind butoanele de mai jos. Multumesc!

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️