Biletul serii cota 2 de azi din hochei – 08.11.2019

ponturi hochei

Biletul serii cota 2 de azi din hochei – 08.11.2019

În această seară, începând cu ora 21:00, Buffalo Sabres primește vizita fulgerelor, confruntarare ce se anunță extrem de spectaculoasă.

Informații meci:

Buffalo a început ca din tun acest sezon. După 15 confruntări deja susținute, trupa antrenată de Krueger se regăsește pe poziția a 5-a în Conferința de Est, 20 de puncte acumulate. Însă, această perioadă senzațională pare a fi una extrem de scurtă datorită suprasolicitării jucătorilor. Vin după 3 înfrângeri consecutive, timp în care au încasat 10 goluri, ultima înfrângere fiind împotriva celor de la New York Islanders, scor 0-1. Pentru acest duel, din colectivul echipei lipsesc 3 jucători, Hunwich, Scandella și Bogosian, toți suferind de accidentări, ultimul enumerat neevolunând în nicio confruntare din acest sezon. Eichel, Reinhart și Dahlin sunt cele mai importante piese din angrenajul echipei, toți 3 adunând 39 de puncte până în prezent. Conform site-ul oficial de hochei american , Carter Hutton este anunțat titular între buturi, portar cu o un procentaj de apărare de peste 92% în acest sezon.

De cealaltă parte, Tampa pare să înregistreze unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani. Ocupă poziția a 13-a în Conferința de Est, 14 puncte acumulate, 6 victorii și 7 înfrângeri fiind rezultatele obținute. Vin după o înfrângere destul de dureroasă, scor 5-2, împotriva celor de la New York Islanders, confruntare în care defensiva fulgerelor a greșit extrem de mult. Hedman și Maroon sunt indisponibili pentru această seară, jucători foarte importanți. Andrei Vasilevski este anunțat titular între buturi, unul dintre cei mai buni portari din NHL, dar care nu se regăsește în timpul acesta, procentaj de apărare de 90,44%.

Confruntarea din această seară se joacă în Suedia, pe Ericsson Globe Arena, din Stockholm.

În ciuda perioadei extrem de slabe pe care o traversează, eu am ales să mă bazez pe echipa fulgerelor. Tampa deține în lot unii dintre cei mai buni jucători din NHL, precum Stamkos, Kukerov sau Point. Este un prilej perfect pentru aceștia de a arăta că rezultatele negative înregistrate au fost doar întâmplătoare.

BILETUL ZILEI COTA 2 SE POATE PARIA LA BETANO! 

DACA NU AI CONT, DA CLICK PE ACEST LINK PROMOTIONAL SI BA 500 RON BONUS!