Biletul saptamanal din fotbal 26.05.2020

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Biletul saptamanal din fotbal 26.05.2020

Salutare tuturor prieteni. Nu am mai reusit de mult sa plasam un bilet saptamanal din fotbal, insa iata ca evenimentele revin in oferta de pariuri.

Dupa o pauza de mai bine de doua luni, iata ca reusim sa gasim in oferta mai multe evenimente interesante. Totusi, o sa incercam sa echilibrati si sa analizam cu atentie sansele pe care le avem in momentul in care plasam un astfel de bilet. Dupa ce am analizat partidele din oferta, am reusit sa selectez 10 evenimente, ce se vor desfasura pe parcursul a doua zile.

BUCURA-TE DE MARELE DERBY SI PRIMESTI 100 DE ROTIRI GRATUITE – CASH

Majoritatea partidelor se vor desfasura in Bundesliga, insa am luat in calcul si campionatul din Cehia. Cea mai interesanta partida de pe biletul nostru se ca juca in Correa de Sud, acolo unde asteptam minim doua goluri in meci. Nu uitati ca aveti ocazia sa modificati biletul dupa bunul plac si sa alegeti doar evenimentele ce va ofera incredere maxima.

Puteti incerca sa profitati si de ofertele cele mai bune de astazi pentru a adauga un plus contului de pariuri.

Plaseaza acum biletul saptamanal si profita de cele mai mari cote din domeniul online – Incaseaza bonusul instant de 100% la prima depunere>>>

 

 

CELE MAI BUNE PROMOTII OFERITE DE CASELE DE PARIURI ONLINE>>>