Biletul etapei din Premier League 09.08.2019

1317
Biletul etapei din Premier League - Sezon nou - GnTTips

Biletul etapei din Premier League 09.08.2019

Astazi, de la ora 22:00, se da startul unui nou sezon senzational din Premier League, iar noi vom putea sa ne bucuram si sa profitam in acelasi timp de super partidele din campionatul Angliei.

Se anunta un nou sezon spectaculos in Premier League

Se anunta un sezon de pomina in Anglia, iar lupta pentru Top Four cu siguranta o sa fie una foarte interesanta. Sezonul trecut am avut parte de duel fantastic pentru titlul de campioana intre Manchester City si Liverpool. Desi trupa lui Klopp a reusit sa acumuleze 97 de punct in 38 de etape, se pare ca a nu fost suficient. Manchester City s-a bucurat de un nou trofeu in Premier League, insa Salah&Co au aratat multa maturitate in cea mai spectaculoasa competitie din lume, Uefa Champions League, acolo unde au reusit sa puna mana pe ravnitul trofeu.

VEZI AICI CELE MAI BUNE COTE PENTRU PREMIER LEAGUE>>>

Anglia domina din nou fotbalul european

Nu trebuie sa uitam de faptul ca in ultimul sezon am avut parte de doua finale 100% englezesti.

  • Arsenal 1 – 4 Chelsea – In finala Europa League
  • Tottenham 0 – 2 Liverpool – In finala Uefa Champions League

Dupa aceste rezultate suntem siguri ca urmeaza un nou sezon in care echipele din Anglia vor avea un cuvant greu de spus in cele doua competitii europene. Putem observa un aspect important si in perioada de mercato ce s-a incheiat ieri in Anglia. Cele mai importante echipe din Anglia si-au adus intariri importante pentru a reusi o clasare cat mai buna in noul sezon.

Cu siguranta merita atentia noastra acest campionat spectaculos si cred ca putem profita de anumite partide, insa trebuie sa urmarim cu atentie acest debut pentru a ne face o idee clara. Gasiti putin mai jos optiunele pentru prima etapa din Premier League. Bafta tuturor!

SEZONUL DIN PREMIER LEAGUE SE JOACA CU 500 RON BONUS – INCASEAZA>>>